Πήραν το ντέρμπι οι κορασίδες του Παναθηναϊκού-Φωτορεπορτάζ

Στα «πράσινα» βάφτηκε το πρώτο ντέρμπι του 27ου Πανελληνίου Κορασίδων καθώς ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και επιβλήθηκε με 43-31 του ΠΑΟΚ.  









Ο Παναθηναϊκός είχε προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά και έφθασε να προηγείται με εννέα (13-4) στο τέλος της πρώτης περιόδου. Ο ΠΑΟΚ που ήταν πολύ άστοχος στην αρχή κατάφερε με καθοριστικά καλάθια από την Αθανασιάδου να μειώσει σε 20-19, όμως η ομάδα της Αθήνας με σερί 5-0 πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με έξι πόντους.

Στην επανάληψη, οι νικήτριες ανέβαζαν τον δείκτη της διαφοράς εκμεταλλευόμενες την μεγάλη αστοχία του «Δικεφάλου του Βορρά» με αποτέλεσμα να πάρουν τελικά άνετα το πρώτο τους ροζ φύλλο στη διοργάνωση.

Δεκάλεπτα: 13-4, 25-19, 33-23, 43-31
Διαιτητές: Παφίλης-Τσιαπλής
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Καντζιλιέρης): Μαυράκη , Τσινάσα 2, Μουρίκη 3, Τσέτα 10, Τζερεμέ, Γλυνού, Κυρίου, Γρύλια 3, Τάρλα, Πράπα 20, Κασδαγλή 5(1), Κακούρη.  
ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος-Μελετιάδης): Σιακαβάρα 3, Βουζούκου, Καλούτσικου 3, Τσαλή 5, Ζέρβα Α., Ζέρβα Ε. 5, Θεοδώρου, Αθανασιάδου 12(1), Στεργίου 3, Παντώτη, Χριστοδούλου, Μπαλιούση.

Καντζιλιέρης: «Κρατήσαμε το εύκολο καλάθι του ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Καντζιλιέρης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Είχαμε δει αγώνες του ΠΑΟΚ. Διαπιστώσαμε ότι πίεζε πολύ και έβαζε καλάθια στον αιφνιδιασμό. Είχε ψηλό μέσο όρο στην επίθεση και επικεντρωθήκαμε στο να κρατήσουμε το εύκολο καλάθι που του έδινε ενέργεια. Αντιμετωπίσαμε σωστά το πρες, παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο 5 με 5 πήραμε τα ριμπάουντ και έχοντας λίγο καλύτερες επιλογές από τον ΠΑΟΚ στην επίθεση καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι».























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια