Μπρόζος: «Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό στον Αίολο Αστακού χωρίς τον πρόεδρο»

Ο Αστακός έκοψε πρώτος το νήμα του... μαραθωνίου του Ομίλου του Βορρά της Β' Εθνικής και ο Γιώργος Μπρόζος μίλησε στο SDNA για την ονειρική πορεία της ομάδας του προς τα παρκέ της Α2.









«Η φετινή χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη για εμάς, καθώς κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στον Όμιλό μας και ανεβήκαμε στην Α2 Eθνική κατηγορία. Οι στόχοι της ομάδας ήταν ξεκάθαροι από την αρχή. Η σύσταση της έγινε με σκοπό την άνοδο», δήλωσε αρχικά ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ισχυρό άνδρα της ομάδας του, Απόστολο Πανταζή.

Ο Απόστολος Πανταζής βασιζόμενος στην αγάπη που έχει για τον Αστακό εγγυάται για την ανοδική πορεία της ομάδας του και ο Γιώργος Μπρόζος φυσικά και αναγνωρίζει την τεράστια προσφορά του. «Τον κυριότερο ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια τον έπαιξε ο πρόεδρος της ομάδας κύριος Απόστολος Πανταζής. Χωρίς αυτόν και την αγάπη του για τον τόπο του και την ομάδα τον Αίολο Αστακού τίποτα δεν θα ήταν εφικτό για προφανείς λόγους», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ.

Επίσης, ο Γιώργος Μπρόζος... αποκάλυψε κι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του Αστακού, το οποίο δεν ήταν άλλο από το πολύ καλό κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια της ομάδας του.

«Το κλειδί στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας ήταν το γεγονός ότι παίκτες και προπονητές δεν είχαμε προστριβές μεταξύ μας εντός και εκτός γηπέδου. Σίγουρα σαν μονάδες ήμασταν αρκετά δυνατοί και απο την αρχή μάς είχαν ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά αν δεν καταφέρναμε να γίνουμε ομάδα, τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Έχουμε δει πολλές ομάδες να βγαίνουν εκτός στόχων λόγω προβλημάτων συμπεριφοράς», τόνισε ο έμπειρος άσος.

Ο Αστακός κυριάρχησε στο φετινό πρωτάθλημα του Ομίλου του Βορρά της Β' Εθνικής, καθώς τερμάτισε έχοντας 27 νίκες - οι 25 εκ των οποίων συνεχόμενες - και μόλις μία ήττα. Η επίδοση αυτή ήταν πρωτοφανή για τον Ομιλο του Βορρά της Β' Εθνικής: «Τα ρεκόρ δεν τα κυνηγήσαμε, ήρθαν μόνα τους από Κυριακή σε Κυριακή. Εμείς κοιτούσαμε το κάθε ματς ξεχωριστά και κυνηγούσαμε με σοβαρότητα τον στόχο μας. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη σε μια χρονιά που έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τέλος, ο Γιώργος Μπρόζος δεν παρέλειψε να σταθεί και στον προπονητή του, Μιχάλη Κουταλιανό. «Συγχαρητήρια θα πρέπει να δώσουμε όμως και στον προπονητή μας, κύριο Μιχάλη Κουταλιανό για την προσπάθεια του να κάνει αυτήν την πορεία της ομάδας να μοιάζει τόσο εύκολη», τόνισε καταλήγοντας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια