Ηττα από την Τσεχία για την Εθνική Νέων Γυναικών-Καφαντάρη: «Εχουμε πολλή δουλειά ακόμη»

Στο πρώτο φιλικό αγώνα που έδωσε η Εθνική Νέων Γυναικών στο πλαίσιο του τουρνουά Prague Open 2016 ηττήθηκε από τη γηπεδούχο Τσεχία με 69-62.







Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στάθηκε καλά στο παρκέ απέναντι σε μια ιδιαίτερα δυνατή αντίπαλο, με εξαίρεση το δεύτερο δεκάλεπτο όπου υπέπεσε σε πολλά λάθη.

Δεκάλεπτα: 17-19, 37-24, 55-44, 69-62
ΤΣΕΧΙΑ (Πετς): Αντέλοβα 3(1), Κόπετσκα 13(1), Γκαϊσλέροβα 12, Μαλέτσκοβα, Σουκάλοβα 10, Κρατσίκοβα 13, Σίποβα, Ζουζάκοβα 2, Χολεσίνσκα 4, Μίρκοβα, Βεράνκοβα 7, Ροκόσοβα 5.
ΕΛΛΑΔΑ (Καφαντάρη): Κιλαζίδου 1, Στεφάνου, Γεροστεργίου 6(2), Σταμάτη 4, Παυλοπούλου 18,  Χριστινάκη 14, Θεοδώρου 2, Ντάνου 5(1), Νίξινα, Κοντογεώργου 2, Καραμπάτσα 2, Λούκα 8.

Καφαντάρη: «Εχουμε πολλή δουλειά ακόμη»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η προπονήτρια της Εθνικής Νέων Γυναικών Ελένη Καφαντάρη σχολίασε: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, ιδίως στην άμυνα, και είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση. Έχουμε ένα πρόβλημα όταν μας πιέζουν σε όλο το γήπεδο, θα το δουλέψουμε και θα το διορθώσουμε. Ήταν το πρώτο επίσημο φιλικό μας και έχουμε άλλωστε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας.  Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε σε όλο το γήπεδο, είχαμε όρεξη και ψυχή και αναγκάσαμε την αντίπαλό μας να κάνει πολλά λάθη. Γι’ αυτό το λόγο στο επιμέρους σκορ του δευτέρου ημιχρόνου είμαστε μπροστά».

Στο άλλο παιχνίδι του τουρνουά το Ισραήλ επιβλήθηκε με 84-44 της Γερμανίας.

Το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής: 17.30 Ισραήλ-Σουηδία, 20.00 Ελλάδα-Σερβία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια