Πολιτοποπούλου, Μακρυνίκα και Τριχά στην Αγία Παρασκευή-Ανανέωσαν Κοντογιάννη, Γκάνια, Καράμπελα, Κούκη

Το ΔΣ της Αγίας Παρασκευής ανακοίνωσε ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με τη φανέλα της η play-maker Λήδα Πολιτοπούλου (1993).










Η Λήδα ξεκίνησε την καριέρα τις στις Εσπερίδες, αγωνιζόμενη μέχρι το 2010, κερδίζοντας πολλά πρωταθλήματα και διακρίσεις. Την χρονιά  2010-2011  αγωνίστηκε στην ομάδα του  Αθηναϊκού. Την επόμενη χρονιά αναχωρεί για το κολέγιο Northwest Florida state ,για να κλείσει τις σπουδές και την αθλητική της διαδρομή στο LSU Eunice, έχοντας 17.2 πόντους,  33% στα τρίποντα, 5.6 ασίστ και 4.8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Το 2013 έπαιξε πάλι στον Αθηναϊκό και έπειτα αγωνίστηκε στην σουηδική Σόλνα. Τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε στον Πρωτέα Βούλας.

Έχει υπάρξει  διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες (παγκορασίδες, κορασίδες, νεανίδες, νέες γυναίκες)

Διακρίσεις: MVP και πρώτη σκόρερ στον τελικό κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ γυναικών. Καλύτερη 5αδα στην Miss-Lou conference.  Πρώτη σκόρερ στην Miss-Lou conference. Πρώτη στις ασίστ στην Miss-Lou conference . Στην καλύτερη δεκάδα του njcaa. Ρεκόρ κολεγίου για περισσότερα τρίποντα σε έναν αγώνα (9).

Ακόμη ανακοίνωσε και την έμπειρη σέντερ Ελευθερία Μακρυνίκα, η οποία την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με επιτυχία στην Α1 με τα χρώματα του Άρη Πετρούπολης. Επίσης, με την «Αγία» την επόμενη περίοδο θα αγωνίζεται η small forward Χριστίνα Τριχά, που την περίοδο 2015-2016 αγωνίστηκε στον ΑΟ Ζωγράφου. Η γκαρντ Χριστίνα Κοντογιάννη ανανέωσε την παραμονή της στην ομάδα για την επόμενη περίοδο, όπως και οι αθλήτριες  που προέρχονται  από τις υποδομές Νικόλ Γκάνια, Σοφία Καράμπελα και Ειρήνη Κούκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια