Δέδας, Τσαϊρέλης, Δήμας στην τελετή λήξης των ακαδημιών του Ολυμπου Ελευθερίου-Κορδελιού-Φωτορεπορτάζ

Ένα πολύ όμορφο και ζεστό από πλευράς συναισθημάτων τέλος για τη φετινή χρονιά επιφύλαξε χθες για τα παιδιά της η διοίκηση και το τεχνικό προσωπικό της ακαδημίας του Όλυμπου Ελευθερίου Κορδελιού.  Συνολικά 160 αθλητές (το 90% σε πραγματικά νούμερα) ήταν παρόντες και πάνω από 150 γονείς και φίλοι.




Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους οι καλαθοσφαιριστές της Α1 Δεδας Γιώργος (ΠΑΟΚ) Τσαϊρελης Μιχάλης (Ολυμπιακός ) και Δήμας Τάσος (Άρης).

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρέλαση των ομάδων και με τη ρυθμική υποστήριξη των θεατών υπό τους ήχους του «we will rock you» όπου την παράσταση έκλεψαν οι νεοσσοί 2008-2009 που παρέλασαν με μαύρα γυαλιά.

Ακολούθως παρουσιαστήκαν οι αθλητές της Α1 με τα βιογραφικά τους, και αφού τιμήθηκαν για τη παρουσία τους από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Κοτανιδη απάντησαν υπομονετικά σε όλες τις ερωτήσεις των νεαρών αθλητών που διψούσαν να μάθουν το πως και τι.

Στο πρόγραμμα των απονομών και βραβεύσεων με το οποίο συνεχίστηκε η γιορτή και με την εύκαιρα της λήξης του πρώτου εσωτερικού πρωταθλήματος «τα σκυλιά» που διοργάνωσε η ακαδημία, βραβεύτηκαν όλες οι ομάδες με διπλώματα και μετάλλια οι δε τρεις πρώτοι νικητές με κύπελλο (2001-2002 οι Ποιμενικοί, 2003-2005 τα Κοκερ και 2006-2009 τα Μπιγκλ).

Τιμητικές πλακέτες για τη συμμέτοχη τους και τη βοήθεια τους στη διεκπεραίωση του πρωταθλήματος πήραν και οι έφηβοι της ομάδας.

Ιδιαίτερα αναμνηστικά υπήρχαν για τους τρεις πρώτους σκόρερ σε κάθε ηλικιακό κύκλο (Στεφανίδης, Στινης, Νετζηπογλου) για τους ανάλογους MVP μετά από ψηφοφορία των προπονητών (Κοκονας, Παππας, Νικόλαου).

Η ομάδα Δίας (γεννημένοι το 2006) βραβεύτηκε για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο τουρνουά του Μακεδονικού.

Στις ατομικές βραβεύσεις για την παρουσία του σε όλη την διάρκεια της χρονιάς βραβεύτηκε ο Παπαδόπουλος  για την αγωνιστικότητα του ο μπαλασκας και για το ήθος του ο Διαμαντής Δημήτρης .

Τέλος στις multi - mama (πολύτεκνες) Αρβανιτιδου, Κουκουλη, Φωτιαδου προσφέρθηκαν τριαντάφυλλα .

Μετά τη φωτογράφηση ακλούθησε… επιδρομή σε μπουφέ για 300 άτομα που είχαν ετοιμάσει με ιδιαίτερη επιμέλεια οι μητέρες των παιδιών στον εξωτερικό χώρο.

































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια