Ανετη επικράτηση για τις κορασίδες του Πρωτέα Βούλας- Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα (6944-415955) από το παιχνίδι με τον Εσπερο Πάτρας

Εχοντας προβάδισμα από την αρχή του αγώνα ο Πρωτέας Βούλας επικράτησε του Εσπέρου Πατρών με 54-29 και πέτυχε τη δεύτερή του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο Πανελλήνιο Κορασίδων.  Οι νικήτριες πήραν από τα πρώτα λεπτά σημαντική διαφορά την οποία και διεύρυναν μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού.








Δεκάλεπτα: 18-5, 28-12, 44-20, 54-29
Διαιτητές: Λόρτος-Γαζέτας
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ(Σόφτσης): Χατζηβασιλείου 7, Αναστασοπούλου, Μωραϊτη , Καραλή 3, Κοντοθανάση 12(4), Κεκλίκογλου, Παυλινέρη 4, Καραμπάτσου 13, Μακρή, Κορρέ 7(1), Διαμαντή, Δανδουλάκη 8.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Μπαζίνας): Αναγνωπούλου, Ψυρρή 9(2), Νάτσκου 5(1), Ράγκου, Μπαλάση, Τσιακμά 2, Καϊση, Τραγούστη 2, Καλύβα, Γιαννακοπούλου, Αργυροπούλου 2, Λανταβού 9.

Αλεξοπούλου: «Ματς κλειδί για την εξέλιξη του τουρνουά»

Η προπονήτρια του Πρωτέα Βούλας Σοφία Αλεξοπούλου τόνισε μετά το τέλος του αγώνα τα εξής: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το σημερινό παιχνίδι και από την απόδοση των κοριτσιών. Ηταν πολύ συγκεντρωμένες και ακολούθησαν με πειθαρχία την ομαδική τακτική για την οποία τις είχαμε προετοιμάσεις. Θεωρούμε ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν κλειδί για την εξέλιξη του τουρνουά και μας δίνει αισιοδοξία να κερδίσουμε τα επόμενα ματς».











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια