Μεγάλη επιτυχία στο τουρνουά της ακαδημίας του Μακεδονικού «Junior 2006»-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ακόμα ένα τουρνουά για παιδιά γεννημένα από το 2006 και μεταγενέστερα, το οποίο διοργάνωσε, η ακαδημία του Μακεδονικού στο κλειστό γήπεδο της Ευκαρπίας.






Το τουρνουά Junior ξεκίνησε στις 6 Μαρτίου με κύριο στόχο τα παιδιά μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό των παιχνιδιών να μπορέσουν να αναπτύξουν τις αθλητικές τους ικανότητες και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα του μπάσκετ.

Σκοπός του συλλόγου ήταν το γήπεδο του Μακεδονικού να γεμίζει κάθε Κυριακή με μικρούς αθλητές με μεγάλα όνειρα και πάθος για το μπάσκετ, χαρίζοντας ταυτόχρονα πολλά χαμόγελα και ικανοποίηση σε προπονητές, γονείς και φίλους του αθλήματος αλλά και γενικότερα του αθλητισμού.

Νικήτρια ομάδα μετά από 11 αγωνιστικές αναδείχθηκε ο Αχιλλέας Τριανδρίας με τις ομάδες του Όλυμπου Κορδελιού και Μακεδονικού να καταλαμβάνουν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Τις επόμενες θέσεις κατέλαβαν οι ομάδες του Απόλλωνα Καλαμαριάς (5ος), του Ανατόλια (6ος), του Panorama Basketball Academy (7ος), του Ηρακλή (8ος), του Π.Σ.Ευκαρπίας (9ος), του Μέγα Αλέξανδρου και του Αετού Πολίχνης (10ος).

Πριν από τον μικρό και μεγάλο τελικό πραγματοποιήθηκαν διαγωνιστικά παιχνίδια lay-up, Shoot και ελεύθερων βολών στα οποία διαγωνίστηκαν οι νικητές από κάθε ομάδα. Στο διαγωνισμό lay-up νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Μάνος από τον Αχιλλέα Τριανδρίας, στο διαγωνισμό shoot κέρδισε ο παίχτης του Μακεδονικού Βασίλης Παπουτσής ενώ τέλος στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών νικητής αναδείχθηκε ο παίχτης του Απόλλων Καλαμαριάς, Τάσος Ανδρεάδης.

Οι διοργανωτές του τουρνουά Κώστας Παπαχρήστου και Δημήτρης Ιωαννίδης θέλουν να ευχαριστήσουν όλες τις ομάδες που μας έκαναν την τιμή να δεχτούν την πρόσκληση.  Θέλουν επίσης να ευχαριστήσουν όλους τους προπονητές, για τη συνεργασία και κάθε αθλητή ξεχωριστά για τη συμμετοχή τους σε ένα τουρνουά που διοργανώσανε με πολύ όρεξη και πολύ αγάπη!

Τέλος, θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους γονείς των παιδιών για την υπομονή και την συνέπειά τους να παρευρίσκονταν ανελλιπώς κάθε Κυριακή δίπλα στους μικρούς αθλητές .

Ο Μακεδονικός εύχεται στους αθλητές και τους γονείς των παιδιών καλό καλοκαίρι και στις ομάδες πάντα επιτυχίες.





















































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια