Στη Γ΄ Εθνική ο Αστέρας Καβάλας

Στη Γ’ Εθνική, ύστερα από 21 χρόνια, επιστρέφει ο Αστέρας Καβάλας που εξασφάλισε τον τίτλο στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.






Στον τελικό του φάιναλ φορ, που έλαβε χώρα στην Κομοτηνή, επικράτησε με 83-75 στην παράταση του Πανσερραϊκού, κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και εξασφάλισε την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Αστέρας Καβάλας αισθάνεται δικαιωμένος για τη δουλειά που γίνεται στις τάξεις του κι απέδωσε καρπούς, όπως μάλιστα αναφέρει μέσω ανακοίνωσής του: «Το νταμπλ φέτος στον Αστέρα. Ο Αστέρας, δικαιωμένος για τη σκληρή και μεθοδική δουλειά των τελευταίων χρόνων, πανηγυρίζει: την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ των Νεανίδων και των Κορασίδων, την κατάκτηση του πρωταθλήματος Εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ και τη δεύτερη θέση στον Όμιλο Βορρά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, την κατάκτηση του Κυπέλλου Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ».

Συγχαρητήρια από την ΕΚ Καβάλας

Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας (Kavala BC) με ανακοίνωσή της, «συγχαίρει την ανδρική ομάδα του Αστέρα Καβάλας για την άνοδό της στη Γ’ Εθνική και της εύχεται καλή επιτυχία στη νέα κατηγορία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια