Φιλοξενία σε Άλιμο και Αμπελόκηπους για το τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ-Φωτορεπορτάζ

Το τουρνουά MILKO 3Χ3 έκανε διπλή στάση και αυτό το Σαββατοκύριακο.  Άλιμος και οι Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης φιλοξένησαν το τουρνουά, τα παιχνίδια με την μπάλα του μπάσκετ και 544 παιδιά με τη βοήθεια πάντα της SPALDING.



Στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και στο τουρνουά MILKO 3X3 έπαιξαν μπάσκετ 320 παιδιά (272 αγόρια και 48 κορίτσια). Στις ελεύθερες βολές αναδείχθηκε νικητής ο Δημήτρης Πλιόσκας και στα σουτ τριών πόντων ο Ελευθέριος Λιοτόπουλος. Τις απονομές έκαναν οι εκπρόσωποι του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Αλέξανδρος Κουσενίδης (Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού), Παύλος Κεσόγλου (Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού) και η Κυριακή Ζωναρέλη (Δημοτική Σύμβουλος).

Στον Άλιμο έπαιξαν 224 παιδιά (192 αγόρια και 32 κορίτσια). Πιο εύστοχοι στις ελεύθερες βολές αποδείχθηκαν πως ήταν ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος (Δημοτικό) και ο Νίκος Παπαδόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο). Από τα 6,75 διέπρεψαν ο Θοδωρής Χρυσόπουλος (Δημοτικό) και ο Σάββας Παπαδόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο). Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο πρόεδρος ΘΟΠΑΑ Στέφανος Διαμαντής και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Αλβανός.

Σας περιμένουμε να παίξουμε μπάσκετ με το MILKO 3X3 και τη βοήθεια πάντα της SPALDINIG το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου στην Ηράκλεια Σερρών.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια