Τα μυστικά των «ασπρόμαυρων» κορασίδων-Τι δήλωσαν προπονητής, γενικός αρχηγός και παίκτριες στη «Metrosport»

Το προπονητικό τιμ και οι παίκτριες του ΠΑΟΚ αποκαλύπτονται στη «Metrosport» και στον Στέλιο Παρθενάκη καθώς μιλούν για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην ΕΚΑΣΘ:







O ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πρωταθλητής στις κορασίδες και φυσικά έχει φέρει μεγάλη ικανοποίηση στις   τάξεις της ομάδας. Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι παίκτριές του είχαν μεγάλο πάθος και κατάφεραν να φτάσουν δίκαια στην πρώτη θέση. Το 41-37 δεν ήρθε εύκολα, αλλά δίκαια. Για το λόγο αυτό η «Metrosport» έδωσε βήμα και δίκαια στην προβολή αυτής της προσπάθειας, που είχε χρυσή απόχρωση!

Παπαδόπουλος: «Η σκληρή δουλειά φέρνει τίτλους»

 Ο Νίκος Παπαδόπουλος από τη μεριά του  ευχαρίστησε όλο το προπονητικό τιμ,  αλλά ειδικά τον Ευριπίδη Μελετιάδη για την μέχρι τώρα βοήθειά του. «Είχαμε κάνει πολλή καλή προετοιμασία και είχαμε δουλέψει σκληρά. Θέλουμε να παρουσιαστούμε το ίδιο ανταγωνιστικοί  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ είχαμε μεγάλη θέληση μέσα στο παρκέ. Ανταποκριθήκαμε στη ζώνη του Αρη και νομίζω ότι κατακτήσαμε δίκαια την πρώτη θέση. Μπράβο στα κορίτσια, που είναι πολύ καλές αθλήτριες» τόνισε.

Το ραντεβού είχε δοθεί στο Μουσείο Μπάσκετ του ΠΑΟΚ, όπου έγινε και η σχετική φωτογράφηση.  Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι η Σταμολάμπρου και η Αγγελίδου που βρίσκονται σε Αμερικάνικα Κολέγια είναι αποτέλεσμα της παραγωγικής διαδικασίας που γίνεται στην αθλητική κυψέλη που λέγεται «PAOK SPORTS ARENA».

Αγγελίδης: «Ο ΑΣ προσέχει όλα τα τμήματα υποδομής»

Ο Βασίλης Αγγελίδης από τη μεριά του ευχαρίστησε τον Θανάση Κατσαρή και τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη. «Στον ΑΣ ΠΑΟΚ γίνεται καλή δουλειά σε όλα τα τμήματα υποδομής ανεξάρτητα από το άθλημα. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ, γίνεται μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι δίκαια κατακτήσαμε τον τίτλο της ΕΚΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη».

Μελετιάδης, Μασλαρινός, Παπαδόπουλος, Αγγελίδης και Ταρπάγκος συνθέτουν το τιμ των ανθρώπων που τρέχουν το πρότζεκτ των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ. «Είναι μια διαδικασία, που δε σταματάει ποτέ» πρόσθεσε ο Βασίλης Αγγελίδης.

«Το θέλαμε πάρα πολύ και το πετύχαμε»  λένε οι παίκτριες

Ο ΠΑΟΚ μπορεί  μην σταματάει την προετοιμασία, αλλά τα κορίτσια δεν έχουν το περιθώριο να ξεκουραστούν. Μια δήλωσή τους όμως θα ήταν  το λιγότερο για την ανάδειξή τους σε πρωταθλήτριες Θεσσαλονίκης μετά από 3 χρόνια πρωτοκαθεδρίας του Αρη. Σοφία Χριστοδούλου και  Ελισάβετ Φειδά λόγω χιαστών δε μπόρεσαν να βοηθήσουν, αλλά ήταν στον πάγκο με την ομάδα. «Το αξίζαμε και δίκαια τερματίσαμε στην πρώτη θέση» δήλωσε η μία, ενώ η άλλη είπε ότι «πάνω από όλα είμαστε ομάδα και ειδικά στα δύσκολα»!

Η Ελβίρα Ζέρβα ως αρχηγός τόνισε ότι «η δουλειά που κάναμε όλη την χρονιά απέφερε καρπούς. Κάθε παίκτρια έβαλε το δικό της λιθαράκι».  Η έτερη Ζέρβα, Αναστασία ανέφερε σχετικά. «Είχαμε προετοιμαστεί σωστά και  ήρθε η ανταμοιβή των κόπων μας».  Η Ειρήνη Μπαλιούση από τη μεριά της είπε: «Βγάλαμε πάθος μέσα στο παιχνίδι και η κατάκτηση της πρώτης θέσης μας φέρνει πολλά χαμόγελα σε μια δύσκολη χρονιά».

Η Μαρία Αθανασιάδου πρόσθεσε: «Θέλουμε να παρουσιαστούμε το ίδιο δυνατές και στο Πανελλήνιο. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη Θεσσαλονίκη ήταν το αρχικό βήμα».

Η Αθανασία Παντότη  εξήρε την παρουσία όλης της ομάδας. «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό μέχρι το τέλος και δεν επιτρέψαμε στον Αρη να μας απειλήσει. Μπράβο σε όλα τα κορίτσια». 

Επίσης, η Αντιγόνη Θεοδώρου χαρακτήρισε «δικαίωση των κόπων τους το χρυσό μετάλλιο», ενώ η Αναστασία Στεργίου είπε ότι «θέλαμε πάρα πολύ αυτόν τον τίτλο».

Η Ράνια Τσαλή άκρως χαμογελαστή είπε ότι «το πείσμα και η θέληση που είχαμε ήταν τα όπλα μας», ενώ  θεώρησε αυτήν την επιτυχία «ως το επιστέγασμα και την αναγνώριση μιας ολόκληρης χρονιάς» .

Η Μαρίνα Σιακαβάρα μας είπε. «Αυτό το Κύπελλο το αφιερώνουμε σε όλους που είναι στην ομάδα».

Η Νικολέτα Καλούτσικου χαρακτήρισε ομάδα πάνω από όλα τον ΠΑΟΚ. «Είμαστε οικογένεια πάνω από όλα και για το λόγο αυτό ήρθε η επιτυχία».  Τέλος, η Άρτεμις Πιτσούλη είπε.  «Είχαμε μεγάλο στόχο να βγούμε στην πρώτη θέση και το καταφέραμε. Αυτό τα λέει όλα».


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αργεί ακόμα. Λογικά θα γίνει στην Πελοπόννησο, στη Σκάλα Λακωνίας. «Θέλουμε διάκριση, ακόμα και την πρώτη θέση» έλεγαν οι 16χρονες αθλήτριες του ΠΑΟΚ. Ο Βασίλης Αγγελίδης και το προπονητικό τιμ έχουν υψηλές βλέψεις σε όλα τα κλιμάκια για φέτος. Και οι Κορασίδες ήταν απλά η αρχή. Το  μέλλον τους ανήκει δικαιωματικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια