Η κλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας Κύπρου-Με τον Λαμπίρη αύριο ο Μαντουλίδης-Πρόωρος τελικός για το Ελληνικό Κολέγιο

Αρχίζει σε λίγη ώρα σε ξενοδοχείο της Καβάλας η κλήρωση των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας Κύπρου που αρχίζουν αύριο σε δύο γήπεδα της όμορφης πόλης της Ανατολικής Μακεδονίας.






Το μπλογκ βρίσκεται και εκεί και θα σας περιγράψει λεπτό προς λεπτό την διαδικασία.

Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας Απόστολος Βαγενάς, έλαβε τον λόγο και καλωσόρισε τους εκπροσώπους των σωματίων και τους συνεχάρη για την συμμετοχή. Ακόμη μίλησε ο διευθυντής Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, Κωνσταντίνος Αλεξίου, που τόνισε ότι όλοι βλέπουν όλες τις ομάδες με τον ίδιο τρόπο και κάλεσε και αυτός να υπάρξει κάποια προτροπή προς τους γονείς για αυτοσυγκράτηση. Ανέφερε ακόμη ότι θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων από την επόμενη χρονιά και ότι περιμένει προτάσεις από τα σχολεία. Στην συνέχεια έγινε ο απαραίτητος έλεγχος των καταστάσεων των αθλητών.

Ο τεχνικός υπεύθυνος των αγώνων Γιάννης Τζήμας αφού αναφέρθηκε στην διάθεση όλων για οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία αναφέρθηκε σε διαδικαστικά θέματα. Ακόμη ανακοίνωσε ότι τον όρκο του αθλητή στην τελετή έναρξης θα εκφωνήσει ο αθλητής του Μαντουλίδη, Βασίλης Χρηστίδης.

Η κλήρωση

ΑΓΟΡΙΑ  7/4

ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ

11:00 Εκπαιδευτήρια Πάνου-1ο Γρεβενών
13:00 Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη-Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 7/4

ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΑ

11:00 1ο Βούλας-Ελληνικό Κολέγιο
13:00 3ο Ηρακλείου-Αργος Ορεστικό 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια