Στον... τελικό του φάιναλ-φορ νέων της ΕΚΑΣΘ ο Αχιλλέας Τριανδρίας

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Αχιλλέας Τριανδρίας στο φάιναλ-φορ των νέων της ΕΚΑΣΘ, καθώς επικράτησε και του Ηρακλή με 73-67 και θα αντιμετωπίσει στον άτυπο τελικό τη Μεγάλη Τετάρτη την ΧΑΝΘ.







Ο Ηρακλής έχει σοβαρά παράπονα από τους δύο διαιτητές της αναμέτρησης κ.κ. Δαμίγο και Καρκαλέτση οι οποίοι όπως δηλώνουν οι άνθρωποί του «δε σεβάστηκαν σε κανένα σημείο την ιστορία του συλλόγου και κυρίως τους κόπους των αθλητών».

Δεκάλεπτα: 14-13, 35-34, 56-54, 73-67
Διαιτητές: Δαμίγος-Αγραφιώτης Ι.-Καρκαλέτσης
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (Χατζόπουλος): Νικολαίδης 16(1), Μάρκου, Βαρίτης 24(1), Πετρίδης 2, Ελαιοτριβάρης, Μουχτάρης, Εύζωνας 17(1), Παπανικολάου, Ταουσάνης 14
ΗΡΑΚΛΗΣ (Δαμαλής): Μπελτές 4, Ιντζέμπεης 3, Κάτσιος 4, Σαχμπατιάν 11, Πέγιος 5(1), Καραμπατάκης 3, Καραθανάσης 6, Σταματογιάννης 8, Ταραμάς 16(4), Χρυσανθάκης 7(1)

Δαμαλής: «Δώσαμε μια μάχη αλλά δεν τα καταφέραμε»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Δαμαλής, δήλωσε μετά τον αγώνα: «Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία, ο ρόλος μου είναι να προπονώ. Είναι δουλειά άλλων να ασχοληθούν μ’ αυτό το κομμάτι. Σήμερα ήμασταν απροστάτευτοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί αυτοί έχουν φέρει δύο συνεχόμενες φορές τον Ηρακλή σε final-4. Δώσαμε μια μάχη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα παίξουμε για την τρίτη θέση και θα κάνουμε τα πάντα για το πετύχουμε. Συγχαρητήρια στον Αχιλλέα Τριανδρίας για τη νίκη του».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια