Δύσκολη επικράτηση για τον Πρωτέα Ελευθερίου Κορδελιού-Στιγμιότυπα από το παιχνίδι με τις Ελπίδες Ηλιούπολης

Σε έναν αμφίρροπο και με εναλλαγές στο σκορ αγώνα, οι Ελπίδες Ηλιούπολης ηττήθηκαν στο κλειστό του Ελευθερίου – Κορδελιού από τον τοπικό Πρωτέα με 64-59.






Οι ομάδες σχεδόν συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι την τελευταία περίοδο όπου οι γηπεδούχοι με ένα ξέσπασμα ξέφυγαν με διαφορά δέκα πόντων (59-49) μόλις τρία λεπτά πριν το τέλος. Οι Ελπίδες παρόλα αυτά δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στο καλάθι 61-59 στα δώδεκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος όμως οι παίκτες του Πρωτέα ήταν εύστοχοι στις ελεύθερες βολές, κράτησαν το προβάδισμα και πήραν την νίκη.

Επόμενος και τελευταίος αγώνας της ομάδας της Ηλιούπολης για το πρωτάθλημα θα είναι την Κυριακή 24 Απριλίου με τον πρώτο του ομίλου ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου. Πλέον και μαθηματικά δεν αλλάζει κάτι στην βαθμολογική της θέση. Η 12η θέση κατά πάσα πιθανότητα οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία, κάτι που θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των ομάδων που υποβιβάζονται από την Γ Εθνική στις κατηγορίες της ΕΚΑΣΘ. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Δεκάλεπτα: 12-12, 27-28, 47-47, 64-59
Διαιτητές: Χατζίδου -Σιαμαντούρας
ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ (Αποστόλου): Κιουρσίδης 27(5), Ρατόπουλος 17, Γκούμας 10, Μπαλαφούτης 8,  Βουζίνας 2, Σακελλίων, Κορνηλάκης, Ιατρίδης, Λαζαρίδης, Στρίμτσος, Παπαγιαννίτσης.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Μουρατίδης): Καραγεωργίου 24(3), Κεχαγιάς 13, Δοκος  8, Μπαρτζώκας Α. 4, Κατσουπάκης 4, Κασούμης 3(1), Τερμεντζής 2, Σταμάτης 1, Καλαιτζόγλου, Τράκας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια