Πολυνίκης στην Α2 με τον Παναθλητικό ο Σίμος Συρόπουλος-Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη η Γαλιατσάτου-Νέο ρεκόρ από την Τσαμπούρη-Δεύτερη στα τρίποντα η Τζιαμπάζη

Τις 133 νίκες με τον Παναθλητικό στην Α2 γυναικών συμπλήρωσε την Κυριακή ο προπονητής του συλλόγου των Συκεών Σίμος Συρόπουλος. Ο ίδιος τεχνικός έχει πετύχει στο παρελθόν και 103 νίκες σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίστηκε ο Θερμαϊκός Θέρμης.  

Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στον όμιλο Βορρά της Α2 γυναικών, το μπλογκ επισημάνει κάποια σημαντικά στατιστικά στοιχεία με την βοήθεια του Νεκτάριου Ιωαννίδη.

Έτσι καλύτερη νεοεμφανιζόμενη στην κατηγορία με βάση τις σκόρερ είναι η Γαλιατσάτου του Ολυμπιακού Βόλου με 136 πόντους. Δεύτερη στην ίδια κατηγορία είναι η Τζίκου της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου με 133.

Νέο ρεκόρ στα τρίποντα στην ιστορία της Α2 από οποιαδήποτε απόσταση πέτυχε η Τσαμπούρη του Παναθλητικού-Πειραματικού με 77.

Τέλος  η Τζιαμπάζη με 55 τρίποντα ισοφάρισε το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ  όλων των εποχών που το είχε από πέρυσι η Ντόκου του ΠΑΣ Γιάννινα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια