Βήμα πρόκρισης για τους εφήβους της Νέας Ραιδεστού

Την 21η  συνεχόμενη νίκη του πέτυχε το εφηβικό της Νέας Ραιδεστού που επιβλήθηκε με 81-72 του Ερμή Λαγκαδά και έκανε ένα μικρό βήμα για την πρόκριση στους «οκτώ» της διοργάνωσης.







Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Ειρηναίο Καλογιαννίδη που τραυματίστηκε στο πρόσωπο και πήγε στο νοσοκομείο για ράμματα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου δεκαλέπτου. Παίκτες και προπονητής του εύχονται ταχεία ανάρρωση.
Δεκάλεπτα: 20-13, 34-37, 63-49, 81-72
Διαιτητές: Σελεβός-Κουκουλεκίδης
ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ (Μητακίδης): Καλογιαννιδης 4(1), Μιξιος, Πασχαλιδης 5(1), Χατζηγιαννης 25(5), Καραγαλης, Κοπανος, Πατραλης 5(1), Φλωριδης, Θανος 22, Καρκαβιτσας 7(2), Μυλωνας 13(1), Μπαλτατζης.
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Σπασέγκος): Ραπι 8(1), Καμπερης 26(5), Γιαννακουλας, Δελλης, Παπαδοπουλος 15(2), Αβοκατος 5, Χλιολης, Δραγκος, Μασμανιδης 18, Μωϋσοπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια