Οι υπογραφές των Ντίβατς, Στογιάκοβιτς, Κουφού σε φανέλα της ΧΑΝΘ

Ο Έλληνας τεχνικός Δημήτρης Γαλάνης εξασφάλισε για λογαριασμό του Μουσείου της ΧΑΝΘ τις υπογραφές δυο «θρύλων» του ΝΒΑ και ενός ενεργεία NBAer σε μια συλλεκτική φανέλα της ΧΑΝΘ.






Ο έμπειρος κοουτς, το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στο Σακραμέντο ως προσκεκλημένος των Σακραμέντο Κινγκς προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον τρόπο δουλειάς και τις προπονήσεις υπό τον Τζορτζ Καρλ. Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντήσει μεγάλες προσωπικότητας του αθλήματος όπως ο Βλάντε Ντίβατς, ο Πέτζα Στογιάκοβιτς αλλά και να γνωριστεί καλύτερα με τον Έλληνα διεθνή σέντερ Κώστα Κουφό.

«Και οι τρεις υπέγραψαν στην φανέλα της ΧΑΝΘ. Αφού μου το ζήτησε ο Γιωργής(σ.σ Μπουσβάρος) δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά», εξηγεί ο Δημήτρης Γαλάνης. Σχετικά με την εμπειρία του στο ΝΒΑ σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο sport24.gr o Δ. Γαλάνης είπε:

«Αυτό που εισέπραξα από όλους στο Σακραμέντο ήταν εκτίμηση και σεβασμός. Με τον Τζορτζ Καρλ και τον βοηθό του, Βανς Ουόλμπεργκ γνωριζόμαστε τα τελευταία εφτά χρόνια περίπου. Τα Χριστούγεννα μου πρότειναν να επισκεφθώ τους Κινγκς. Επέλεξα αυτή τη χρονική περίοδο γιατί θεωρώ ουσιώδες να βλέπεις και να ζεις κάθε ομάδα μέσα στη χρονιά, όταν "τρέχουν" τη σεζόν».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια