Δ. Τουλούμης:» Όλα δουλεύουν ρολόι στον ΚΣ Γέφυρας»

Μετά τον αγώνα με την ΧΑΝΘ ο εκ των βασικών παικτών της ομάδας  Δημήτρης Τουλούμης δήλωσε στα «Νεα φίλων ΚΣ Γέφυρας» τα εξής:







«Χθες πετύχαμε μια νίκη που μας εξασφάλισε την άνοδο στη Β εθνική, μια επιτυχία που στην αρχή της χρονιάς ίσως να μην την περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της ομάδας μας. Αυτό μόνο τυχαία δεν έγινε βέβαια. Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία ήταν δυο, η σωστή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και ο πιο σημαντικός για μένα οι άριστες σχέσεις παικτών, προπονητή, διοίκησης. Η ομάδα ξεκίνησε σαν μια παρέα και σαν μια παρέα θα τελειώσει.

Αξίζουν επίσης πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της διοίκησης οι οποίοι κάθε μέρα θυσιάζουν χρόνο από την οικογένεια τους για να τρέχουν ώστε όλα στην ομάδα να δουλεύουν ρολόι και να υπάρχουν τόσο ιδανικές συνθήκες να δουλέψει ένας αθλητής. Αν όλες οι ομάδες είχαν τέτοιους ανθρώπους τότε το μπάσκετ σίγουρα δε θα είχε φτάσει σε τόσο χαμηλό επίπεδο που έχει φτάσει σήμερα. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας για την στήριξη τους όλη τη χρόνια σε όποιο γήπεδο και αν πήγαμε να παίξουμε! Το πρωτάθλημα δε τέλειωσε, έχουμε τέσσερις αγώνες ακόμα και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να κάνουμε μόνο νίκες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια