«Φόρτσαραν» στο τέλος και πήραν το ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ οι παμπαίδες του Αρη-Φωτορεπορτάζ

Στο ντέρμπι ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ για το τουρνουά παμπαίδων της ΕΚΑΣΘ, νικητές αναδείχθηκαν οι «κίτρινοι» με 65-57. Το παιχνίδι έγινε σε πολύ καλό κλίμα και με μικρές εντάσεις που το έκαναν πραγματικό ντέρμπι χωρίς να ξεφύγει κανείς από το αθλητικό πλαίσιο που πρέπει να διακατέχει τέτοια παιχνίδια.




Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός από την αρχή με τον Αρη να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα στο ημίχρονο το οποίο και διεύρυνε στο τέλος για να φτάσει στο τελικό αποτέμεσμα. Οι παμπαίδες του Αρη συνέχισαν με ακόμα μία καλή εμφάνιση που τους κράτησε αήττητους στον πρώτο όμιλο. Για τον Αρη κορυφαίοι ήταν οι Σιδηροηλίας και Πράπας ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Τανούλης και Τσιρίκας λόγω τραυματισμού και ίωσης αντίστοιχα.

Δεκάλεπτα: 16-12, 33-29, 47-45, 65-57
Διαιτητές: Κιλιπίρης-Αζάς
ΑΡΗΣ (Χασόπουλος-Παπαδημητρίου): Καπόνης 6, Κοτρωτσιος 2, Θεοδωροπουλος  2, Αλεξιαδης, Μαλαμιδης 2, Πραπας 22 (1), Ζουντσας 5, Αυγουστιδης 2, Μουτζικος, Ανδρεου 4,  Σιδηροηλιας 20.
ΠΑΟΚ (Αλεξανδρίδης): Μάτκας 2, Ιωάννου 5, Κοσμίδης 3, Τράπεζανόγλου 3, Ντούπτζογλου 7, Αντιπαρμάκης 5, Κονσούλας 12, Μαλακόπουλος, Ιατρίδης 2, Ριζόπουλος, Παπαρίζος 11, Χαρίτογλου 7.



































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια