Στο φάιναλ φορ οι νέοι του Ηρακλή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά-«Ροπαλιά» στον Ερμή Λαγκαδά

Σπουδαία εμφάνιση και πρόκριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο φάιναλ φορ του Ηρακλή που επικράτησε του Ερμή Λαγκαδά με 67-51. Το συγκρότημα του Γιάννη Δαμαλή,  πέτυχε την ανατροπή του -6 (55-49 σκορ πρώτου παιχνιδιού) επιβάλλοντας από την αρχή το ρυθμό του στο «Ιβανώφειο».








Παίκτες και προπονητές αφιερώνουν  αυτή τη νίκη στον κ. Αποστολίδη (αντιπρόεδρος) ο οποίος ήταν κοντά σ’ αυτό το τμήμα και τους πίστεψε από την αρχή, ζητώντας τους τη νίκη σήμερα. Σπουδαία εμφάνιση από τους Καραθανάση (25π.) και Σταματογιάννη (18π.) ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ελευθεριάδης με 14π.

Ο προπονητής του Ηρακλή δήλωσε: «Όταν πριν 3,5 χρόνια ο τότε πρόεδρος του Ηρακλή κ. Χρηστίδης (στη θητεία του οποίου η αντρική ομάδα ανέβηκε στην Α2) μου ανέθεσε αυτό το τμήμα και την επόμενη ο κ.Αποστολίδης μου πρότεινε να συνεχίσω τη δουλειά  στο ίδιο τμήμα, όλα στον Ηρακλή ήταν υπό διάλυση και ήταν λες και έπαιρνα τμήμα αρχαρίων.

Είδα όμως παίχτες διψασμένους να γίνουν καλύτεροι, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Έχουμε κάνει προπονήσεις στις 06.00 το πρωί. Μέσα σε τρία χρόνια ήρθε μία μικρή ανταμοιβή γι’ αυτούς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έπαιξαν σαν άντρες. Ακολουθήσαμε πιστά την τακτική μας και είχαμε πίστη και καρδιά. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Χρήστο Τσιμπούκου και Βασίλη Πανουτσακόπουλο, γιατί από την αρχή της χρονιάς ακολουθήσαμε ένα πλάνο και απέδωσε καρπούς.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να πω ότι σήμερα είμαι χαρούμενος γιατί είχα την ευκαιρία να δω  έναν ήρωα της ζωής, τον Γιώργο Βράγγα. Έναν άνθρωπο που όπως είπα στους παίχτες μου πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Γιώργο σε θαυμάζω».

Δεκάλεπτα: 20-16, 36-25, 51-43, 67-51
Διαιτητές: Πετανίδου-Αγραφιώτης Ι.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Δαμαλής): Μπελτές 1, Ιντζέμπεης 6, Κάτσιος, Σαχμπατιάν 2, Πέγιος, Παπαδόπουλος 3(1), Παλιογιάννης, Καραθανάσης 25(3), Σταματογιάννης 18, Ταραμάς 9(1), Χρυσανθάκης 3, Κοντόπουλος
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Σπασέγκος): Μήνου 8(1), Σίμος, Ρίζος, Καμπέρης 12, Δελλής, Ελευθεριάδης 14(1), Αβοκάτος 4, Παπαδόπουλος 6, Βενετίδης 5, Δέτσικας 2.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια