Αναγέννηση Φλόγα για ΑΣΚ Λαγυνών: «Κοίτα ποιοι μιλάνε»

Ανακοίνωση απάντηση στον ΑΣΚ Λαγυνών εξέδωσε η Αναγέννηση Φλόγα Πολίχνης στην οποία αναφέρονται τα εξής:












«Μιλάνε αυτοί που έχουν μετατρέψει το μπάσκετ σε ελληνορωμαϊκή. Μετά το παιχνίδι στην έδρα του ΔΑΚ Λαγυνών, χάσαμε από βίαιο τραυματισμό τον καλύτερο παίκτη μας (Λάσκαρης), με υπευθυνότητα παίκτη σας, για όλη την χρονιά. Και όχι μόνο… Οι δυο άλλοι ευτυχώς είχαν μικρότερες ζημιές.

Για μην αναφερθούμε στις απαράδεκτες συνθήκες τέλεσης του αγώνα, χωρίς κανένα ηλεκτρονικό όργανο σε λειτουργία.

Οσον αφορά την στολή μας αγαπητοί κύριοι έχει τρία χρώματα και έτσι μπορούμε και αγωνιζόμαστε με όλες τις ομάδες με όποιο χρώμα και αν φοράνε αυτές. Εξάλλου αν είδατε στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές δεν ανέφεραν απολύτως τίποτε.

Το ΔΑΚ Πολίχνης έχει δύο αποδυτήρια, το ένα χρησιμοποιούμε εμείς και το δεύτερο το χρησιμοποιεί η ομάδα που κάνει προπόνηση πριν τον αγώνα μας. Ετσι λοιπόν είμαστε αναγκασμένοι, αυτό γίνεται τόσα χρόνια, η φιλοξενούμενη ομάδα να χρησιμοποιεί αρχικά την αίθουσα με τα βάρη και στο ημίχρονο να πηγαίνει στο δεύτερο αποδυτήριο και εκεί στο τέλος του αγώνα να κάνει μπάνιο.

Οι δε μπασκέτες μπήκαν στην θέση τους με μια διαφορά το πολύ τριών λεπτών. Τόσο κάνει κανείς για να πάει από την άκρη του γηπέδου στην άλλη. Θίξατε και κάτι περί πολλών μικρών αθλητών μας και ότι εσείς μιλάτε στο γήπεδο με τις νίκες σας

Εμεις κύριοι τις νίκες τις κάναμε εδώ και πενήντα χρόνια σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα. Απο την δική μας σωστή ηθική και διαπαιδαγώγηση (γιατί γι αυτήν μιλάτε στο βάθος της γραφής σας) βγήκαν αθλητές εθνικής Ελλάδας όπως Παπαγεωργίου, Σπάρταλης, Αλεξανδρής, Καλπάκης, Τσακαλέρης.

Καλό θα είναι άλλη φορά να προσέχετε όταν γράφετε κάτι γιατί τα γραφτά μένουν, άνθρωποι μόνο των λόγων».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια