Οι κληρώσεις της δεύτερης φάσης των πρωταθλημάτων νέων και κορασίδων της ΕΚΑΣΘ-Τι προβλέπεται από τις προκηρύξεις

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο στα γραφείο της ΕΚΑΣΘ οι κληρώσεις της δεύτερης φάσης των πρωταθλημάτων νέων και κορασίδων. Αναλυτικά:







ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ

Οι ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη  θέση κάθε ομίλου προκρίνονται στην  τρίτη φάση.

Οι ομάδες που θα κατέλαβαν τις θέσεις 2, 3, 4 κάθε ομίλου και ο καλύτερος 5ος, σύνολο δέκα ομάδες, θα αγωνισθούν μεταξύ τους μετά από κλήρωση σε δύο αγώνες (μέσα – έξω).
Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους οι ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο και όσες τερμάτισαν δεύτερες στον όμιλό τους. Με βάση τα παραπάνω η κλήρωση έβγαλε τα παρακάτω ζευγάρια:

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΜΕΝΤ
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ-ΑΡΕΤΣΟΥ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ
Α5 (ΕΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ή ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ)-ΒΑΟ
Α4(ΕΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ή ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ)--ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ

*Οι αγώνες θα διεξαχθούν 2 και 9 Μαρτίου

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι πέντε νικητές της δεύτερης φάσης και οι  τρεις πρώτοι των ομίλων, σύνολο οκτώ, θα αγωνισθούν μετά από κλήρωση σε δύο αγώνες (μέσα-έξω). Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους οι τρεις πρώτοι των ομίλων.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι νικητές των αγώνων της ημιτελικής φάσης (4 ομάδες), θα αγωνιστούν με σύστημα πουλ (ένας με όλους) σε ένα γύρο σε ουδέτερο γήπεδο μετά από κλήρωση.
Δεν θα αγωνιστούν  μεταξύ τους, την δεύτερη αγωνιστική, οι νικητές της πρώτης αγωνιστικής. Ο πρώτος της τελικής βαθμολογικής κατάταξης, ανακηρύσσεται πρωταθλητής Κ/20  της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. αγων.περ.:2015/2016.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι έξι πρώτες του 1ου ομίλου και οι δύο πρώτες του 2ου ομίλου, σύνολο οκτώ ομάδες, θα παίξουν μεταξύ τους στις  δύο νίκες. Δεν θα παίξουν μεταξύ τους οι τέσσερεις πρώτες του 1ου ομίλου. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την υψηλότερη θέση στη βαθμολογία του ομίλου. Με βάση τα παραπάνω η κλήρωση έβγαλε τα παρακάτω ζευγάρια:

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ
ΑΡΗΣ-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔΩΡΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ-ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

*Οι αγώνες θα διεξαχθούν 27 Φεβρουαρίου και 5 Μαρτίου, ενώ αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι θα οριστεί αργότερα.

FINAL FOUR

Οι νικήτριες της Β’ φάσης συμμετέχουν στο Final Four. Οι νικητές των αγώνων της ημιτελικής φάσης (4 ομάδες), θα αγωνιστούν με σύστημα πουλ (ένας με όλους) σε ένα γύρο σε ουδέτερο γήπεδο μετά από κλήρωση.

Δεν θα αγωνιστούν  μεταξύ τους, τη πρώτη αγωνιστική οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογικής κατάταξης του 1ου ομίλου της πρώτης φάσης και  την δεύτερη αγωνιστική, οι νικητές της πρώτης αγωνιστικής. Ο πρώτος της τελικής βαθμολογικής κατάταξης, ανακηρύσσεται πρωταθλητής Κορασίδων  της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. αγων.περ.:2015/2016.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια