Πέρασε από την Πολίχνη ο ΑΣΚ Λαγυνών-Περίεργα γεγονότα καταγγέλλουν οι νικητές

Με σπουδαίο «διπλό» προχώρησε ο ΑΣΚ Λαγυνών που επικράτησε σε ένα γεμάτο γήπεδο με 47-61 της Αναγέννησης Φλόγας Πολίχνης. Οι νικητές στο τέταρτο δεκάλεπτο «πάτησαν γκάζι» και η ομάδα ξέφυγε στο σκορ, παίρνοντας μια άνετη νίκη. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έγραψαν στην ομάδα τους στο facebook τα εξής:




«Πολύ περίεργα γεγονότα που ζήσαμε χθες στο ΔΑΚ Πολίχνης. Αρχικά σε ένα γήπεδο που διαθέτει τέσσερα αποδυτήρια οι υπεύθυνοι του γηπέδου και οι γηπεδούχοι μας ενημέρωσαν οτι πρέπει να αλλάξουμε σε ένα μικρό χώρο με βάρη και πλημμυρισμένο πάτωμα. Στη συνέχεια επιλέξαμε να φορέσουμε τη δεύτερη στολή μας, καθώς οι άνθρωποι της Φλόγας αδιαφόρησαν για το αν θα παίξουμε και οι δυο ομάδες με κόκκινη εμφάνιση.

Πριν τον αγώνα υπήρχε προπόνηση χαντμπολ, με αποτέλεσμα να είναι κατεβασμένες οι μπασκέτες. Η μπασκέτα της γηπεδούχου ομάδος τοποθετήθηκε σε 3 λεπτά, ενώ η δική μας σε 21 λεπτά χρονομετρημένα, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να κάνει 10 λεπτά ζέσταμα. Αν όλα αυτά έχουν συμβεί εσκεμμένα είναι πραγματικά κρίμα για έναν σύλλογο που έχει στο δυναμικό του τόσα νέα παιδιά να οδηγείται σε τέτοιες τακτικές για να πετύχει μια απλή νίκη σε έναν όμιλο της Γ1.  Ευτυχώς που εμείς έχουμε μάθει σαν ΑΣΚ Λαγυνών να απαντάμε μέσα στο γήπεδο με παλικαρίσιες νίκες».

Δεκάλεπτα: 19-7, 26-21, 40-34, 47-61
Διαιτητές: Μπίκης-Μωυσίδης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ(Γιαννάκαρος): Κιαμουλίδης 2, Θεοδωρίδης, Πουμίδης, Σαμουρκασίδης 12(1), Κιζιρίδης 16(1), Ιορδανίδης 7, Ντούρος 2, Φραγγής 4, Αβραμίδης, Ασάρβελης 4.
ΑΣΚ ΛΑΓΥΝΩΝ(Βάσκος): Πασχαλίδης Σ. 2, Πασχαλίδης Γ., Γουλτίδης 6, Φωτιάδης 13(2), Τσορμπατζόγλου,Στράντζαλης Ν. 10(1), Στράντζαλης Ε. 10, Ραϊκίδης, Αλβανίδης 8(1), Αμπατζής, Αγατσιώτης 12.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια