«Διπλό» στην Καλαμαριά για τον Ολυμπιακό Βόλου

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε τον δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός Βόλου, που κέρδισε 60-48 τον Απόλλωνα στο ΔΑΚ Καλαμαριάς κι επέστρεψε στις επιτυχίες.






Όπως διαβάζουμε στο http://www.magnesiasports.gr/ το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τις «ερυθρόλευκες» καθώς μπήκαν μουδιασμένες στο παρκέ, ενώ στο πρώτο πεντάλεπτο η Γαλιατσάτου φορτώθηκε με τρία φάουλ. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός ήταν κοντά στο σκορ, 11-10 στη λήξη της πρώτης περιόδου και 29-25 στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η αντεπίθεση ξεκίνησε από την άμυνα. Η βολιώτικη ομάδα πίεσε πολύ, εγκλώβισε τον Απόλλωνα, μάζεψε τα ριμπάουντ και έτσι, πήρε τα ηνία της αναμέτρησης. Οι παίκτριες των Καπουρνιώτη-Μπορίνου έβγαλαν περισσότερη ενέργεια στο παρκέ. Περιόρισαν τις αντίπαλες στους μόλις επτά πόντους και προηγήθηκαν 36-42 στο 30'. Στην τελευταία περίοδο, ο Ολυμπιακός δεν κινδύνευσε, εκτόξευσε τη διαφορά μέχρι τους 16 πόντους, πήραν χρόνο συμμετοχής οι νεαρές αθλήτριες και έφθασε σε εύκολη επικράτηση.

Να συμπληρώσουμε πως η Καϊμακτσή των γηπεδούχων είχε 16 πόντους στο πρώτο ημίχρονο αλλά μόνο τρεις στο δεύτερο κι αυτό ήταν σημαντικό για τη νίκη του Ολυμπιακού. Στην τρίτη περίοδο, αποχώρησε τραυματίας η Μπαλά με διάστρεμμα, ενώ η Κυριατζίδου σταμάτησε στους 25 πόντους ευστοχώντας σε έξι τρίποντα. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Μιχάλης Καπουρνιώτης δεν ήθελε να μείνει μακριά από την ομάδα του, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με υψηλό πυρετό κι άρρωστος και έτσι, το κοουτσάρισμα στον πάγκο ανέλαβε ο Μάριος Μπορίνος.

Δεκάλεπτα: 11-10, 29-25, 36-42, 48-60
Διαιτητές: Χρυσάφης-Χατζημπαλίδης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γκογκάκης): Νεφελούδη, Παπαρέντη 2, Καραγεωργίου, Αραμπατζή, Παλάνη 4, Καζαντζή Β. 14 (2), Καρατζά 4, Καζαντζή Στ. 5, Καϊμακτσή 19 (3), Σολωμού.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος) Κυριατζίδου 25 (6), Σαρακατσάνη 2, Γαλιατσάτου, Αγαγιώτη 13 (3), Σουλτάνη 9, Χούτα, Αρτεμισίου, Ζέρβα 4, Ζήτη, Αγκάνη 2, Διαμαντοπούλου, Μπαλά 5.               

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια