Η ΗΟΟΡ ακύρωσε ...το τζάμπολ της

Ο Αθλητικός Όμιλος Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ ανακοίνωσε ότι, «δείχνει αποφασισμένος να μην το βάλει κάτω αν και έκανε τεράστια υπομονή όλο αυτό το διάστημα στον “πόλεμο νεύρων” που δέχτηκε και πέρασε πλέον στην αντεπίθεση με νέες κινήσεις αντίδρασης.








Το Σάββατο ήταν προγραμματισμένη η φωτογράφιση της ΗΟΟΡ στην έδρα της. Τη Σάλα Γεννηματά η οποία αποτελεί... το σπίτι της από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της. Εκεί όπου μπήκανε οι βάσεις ώστε να αυξηθεί από χρονιά σε χρονιά ο αριθμός των παιδιών που οι γονείς τους τα εμπιστεύτηκαν στη HOOP.

Μετά το πέρας της φωτογράφισης ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι του εφηβικού τμήματος της ΗΟΟΡ για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ που όμως και κατόπιν ωρίμου αποφάσεως και ως μία μορφή αντίδρασης δεν έγινε. Αντί αυτού μάλιστα αγωνίστηκαν οι γονείς των παιδιών – παικτών της ΗΟΟΡ. Αντίδραση που έχει να κάνει με τη μείωση των ωρών χρησιμοποίησης των εγκαταστάσεων, χωρίς λόγο, στη ΗΟΟΡ από τους ιθύνοντες του Δήμου Νεάπολης-Συκεών της Σάλας Γεννηματά. Μάλιστα στις τάξεις της ΗΟΟΡ υπήρξε η σκέψη κάτι ανάλογο να γίνει και για το παιχνίδι του παιδικού τμήματος της ΗΟΟΡ επίσης για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ.

Αντιδράσεις που ήρθανε έναν μήνα μετά τη συζήτηση που  έλαβε χώρα στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νεάπολης-Συκεών χωρίς να έχει όμως να έχει αλλάξει το παραμικρό από εκείνη την μέρα. Αντί αυτού συνεχίζεται να δίνονται ώρες σε άλλες ομάδες που είτε δεν τις χρησιμοποιούν καν είτε πηγαίνουν 3-4 άτομα. Την ίδια ώρα που οι ιθύνοντες της ΗΟΟΡ αισθανόμενοι τις άνευ λόγου και αιτίας τρικλοποδιές που έχουνε δεχθεί αναγκάζονται να βλέπουνε τα τμήματά τους να συσσωρεύονται στις λίγες ώρες.

Για το λόγο αυτό HOOP και γονείς  αποφάσισαν μετά την παρουσία τους στο προ μηνός Δημοτικό Συμβούλιο να αντιδράσουν με αυτόν τον τρόπο. Της μη διεξαγωγής του αγώνα το Σάββατο 12/12/15 για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ. Αντίδραση που έχει να κάνει με το ότι τους πνίγει το δίκιο τους απέναντι στο αίμα τους. Απέναντι στα παιδιά τους.

Κινήσεις που ωστόσο δεν φρενάρουν τον προγραμματισμό όπως αυτός έχει οριοθετηθεί από τους επικεφαλής της HOOP. Για αυτό και προγραμματίστηκε για τις τελευταίες μέρες του χρόνου εκδρομή στην Αθήνα. Και πιο συγκεκριμένα για το διάστημα 28-31 Δεκεμβρίου όπου μεταξύ άλλων θα υπάρξει και μία σειρά φιλικών παιχνιδιών με τις ομάδες του Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και B.A.C. (ακαδημία Ομπράντοβιτς-Ιτούδη-Παταβούκα)».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια