Επίσκεψη σε σχολεία της Χαλκίδας από την Εθνική Γυναικών-Φωτορεπορτάζ και βίντεο από την εκδήλωση και την πρωινή προπόνηση

Κοντά στους μαθητές της Χαλκίδας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία της Εθνικής Γυναικών. Η Αφροδίτη Κοσμά και η Κατερίνα Σωτηρίου μαζί με την βοηθό προπονητή Ελένη Καφαντάρη επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο και το Λύκειο Κανήθου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ελβετία.





Οι παίκτριες μίλησαν στα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ενώ παράλληλα τα προσκάλεσαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Οι αθλήτριες γνώρισαν αποθεωτική υποδοχή και στα δύο σχολεία με τους μαθητές να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Εθνικής Ομάδας.

Η πόλη της Χαλκίδας, πάντως, ζει στο ρυθμό του αγώνα της Εθνικής Γυναικών με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο. Να σημειωθεί, ότι η είσοδος των μαθητών στην αυριανή αναμέτρηση (17.00) με την Ελβετία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 που θα γίνει στο κλειστό Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» είναι δωρεάν.

*Λίγο μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ένα τμήμα από το Γυμνάσιο Κανήθου ήρθε στο γήπεδο και φωτογραφήθηκε με τις παίκτριες της Εθνικής Γυναικών.












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια