Στο Δήμο Καλαμαριάς το ντέρμπι του ΕΚΘ

Στην έκτη αγωνιστική του εργατοϋπαλληλικού πρωταθλήματος η ομάδα της «NΟΜΟΣ» ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την αντίστοιχη του Δήμου Καλαμαριάς με 62-66.










Παρά το δυνατό ξεκίνημα (21-10 το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο), η ομάδα της Καλαμαριάς δεν επέτρεψε στους δικηγόρους να ξεφύγουν στο σκορ. Αν και βρέθηκαν πίσω οκτώ πόντους στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου, οι παίκτες της Καλαμαριάς κατάφεραν με υπομονή όχι μόνο να ροκανίσουν την διαφορά, αλλά και να προηγηθούν με επτά πόντους στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού.

Η ΝΟΜΟΣ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η αντίπαλη ομάδα εμφανίστηκε με πολλές ελλείψεις στο γήπεδο, ενώ φάνηκε ότι οι παίκτες της επαναπαύτηκαν στην διαφορά στο σκορ και πιστεψαν -λανθασμένα- ότι το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί υπέρ τους. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Δήμου Καλαμαριάς φάνηκαν πιο ώριμοι και με περισσότερο πάθος, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Από την πλευρά των δικηγόρων ξεχώρισαν επιθετικά οι Παπαμανώλης με 19 πόντους, Σπανός με 15 (2) και Κυρμανίδης με 11 (3). Ο Δήμος Καλαμαριάς ευτύχισε να έχει σε πολλή καλή ημέρα τον Δαμπάση με 18 πόντους και τρία εύστοχα τρίποντα και, φυσικά, τον Χαβιαρόπουλο με 31 πόντους, στον οποίο ανήκει και το highlight του αγώνα με κάρφωμα στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Δεκάλεπτα: 21-10, 36-31, 52-44, 62-66
Διαιτητές: Παπαγεράς - Ταξιλταρίδης
ΝΟΜΟΣ (Καρυπιδης): Παπαμανώλης 19, Τσιόκας 4, Αμασόγλου, Ταρνατώρος, Σπανός 15, Κυρμανίδης 11, Δαρουδης, Βλάχος, Τζουμαιλης 7, Πάνος, Τοπαλνακος 6.
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Παρθενιαρης - Σαρογλου): Παυλιδης 7, Χαβιαροπουλος 31, Δαμπασης 18, Ζερβας 6,  Μπακογλιδης 4.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια