Νέα επιτυχία για τη ομάδα των δικηγόρων «Νόμος» στο Εργατικό

Με αλλαγή στον πάγκο τους  (Καρακούσης) εξαιτίας της αναγκαστικής συμμετοχής του προπονητής τους (Καρυπίδη) στην ομάδα της Eurobank, οι δικηγόροι συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους (3-0) επικρατώντας με 64-52.




Σε ένα παιχνίδι που και οι δυο πλευρές περίμεναν με αγωνία όλη την εβδομάδα, οι δικηγόροι νίκησαν την τράπεζα, από την οποία υφίστανται καθημερινά ήττες στα ακροατήρια.

Η ομάδα των δικηγόρων εμφανίστηκε πληρέστατη και με διάθεση να εκμεταλλευτεί όχι μόνο τις απουσίες των αντιπάλων. Στο πρώτο δεκάλεπτο η ΝΟΜΟΣ είχε τον πλήρη έλεγχο, με αιφνιδιασμούς και προσπάθεια να μεταφερθεί το τόπι κοντά στο καλάθι. Την Eurobank κρατούσαν στο παιχνίδι ο Ματζίρης, ο Καρυπιδης και οι ελεύθερες βολές (10 εύστοχες στο πρώτο δεκάλεπτο).

Μέχρι και το δεύτερο δεκάλεπτο οι αντίπαλοι τραπεζικοί υπάλληλοι έδειχναν να αντέχουν στην πίεση των δικηγόρων. Τα τρίποντα του Τοπαλνάκου και του Σώχαλη στο χρονικό αυτό σημείο κράτησαν τους δικηγόρους μέσα στο παιχνίδι. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη οι παίκτες της NOMOS μοιράστηκαν το σκοράρισμα, που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν αναλάβει οι Σπανός και Παπαμανώλης. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες της Τράπεζας άρχισαν να εμφανίζουν σημάδια κόπωσης, γεγονός που αντιλήφθηκε έγκαιρα και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον ο υπηρεσιακός προπονητής Καρακούσης.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο τα φάουλ και η κούραση οδήγησε την Eurobank σε λάθος επιθετικές επιλογές. Οι δικηγόροι δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία. Αρχικά ο Ταρνατώρος με ένα κλέψιμο στον αντίπαλο άσσο και εύστοχο αιφνιδιασμό, μετά ο Βλαχος με τρίποντο σε κρίσιμο χρονικό σημείο και τέλος η σοφή επιλογή του κόουτς Καρακούση για γρήγορο transicion διεύρυνε την διαφορά υπέρ της ΝΟΜΟΣ. Οι Τσιόκας και Σπανός με καλά ποσοστά από τη γραμμή των ελευθέρων βολών  κράτησαν την διαφορά υπέρ της ΝΟΜΟΣ και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Από τους δικηγόρους ξεχώρισαν στο σκοράρισμα οι τρεις "σεσημασμένοι" (Παπαμανώλης, Σπανός, Τσιόκας), ωστόσο επιθετικά βοήθησαν όλοι μηδενός εξαιρουμένου, ενώ θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στην αμυντική συνεισφορά του Τζουμαϊλη και του Ψωμιαδη γεγονός το οποίο οδήγησε στην φθορά των αντιπάλων ψηλών. Ο Αμασόγλου ήταν για άλλη μια φορά συγκινητικός με την όλη παρουσία του. Από τους αντιπάλους ξεχώρισαν οι Μαντζίρης, Καρυπίδης και Βεζυρτζής.

Δεκάλεπτα: 20-16, 32-32, 44-38, 64-52
Διαιτητές: Φωτιάδου-Πεχλιβάνης
ΝΟΜΟΣ (Καρακούσης-Κωτινούδη): Παπαμανώλης 19, Τοπαλνάκος 3, Τσιόκας 11, Ψωμιάδης, Αμασόγλου, Ταρνατώρος, Τζουμαιλης 2, Σπανός 18, Κυρμανίδης 4, Σώχαλης 3, Βλάχος 3, Πάνος.
ΕUROBANK (Πάσχος-Δικαιοφύλαξ): Ματζίρης 20, Βεζυρτζής 7, Καλλέργης 3, Κυργάκης 4, Παστρικάκης 2, Καγιαρας 2, Καρυπίδης 8, Στεφανίδης 6.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια