Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Βόρειας Ελλάδας από 26-28 Δεκεμβρίου στις Συκιές-Τα τμήματα συμμετοχής-Το πρόγραμμα αγώνων και εκδηλώσεων-Οι παράλληλες δράσεις και οι παροχές

Ο Παναθλητικός Συκεών-Πειραματικό, διοργανώνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Holiday Basketball Tournament, στις 26,27 και 28 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή 15 ομάδων και 40 αγωνιστικών τμημάτων από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.






Τη φετινή χρονιά αναμένεται να συμμετέχουν πάνω από 500 παιδιά σε ένα τριήμερο χριστουγεννιάτικο πάρτι με πολλές παράλληλες δραστηριότητες και πλήθος δώρων για παιδιά και γονείς.

Άγιος Βασίλης με δώρα για κάθε παιδί, Ξωτικά, Face Painting, μουσική και διασκέδαση, άφθονο κρασί και εδέσματα για τους γονείς, γλυκά, ζαχαρωτά και πολλά δώρα για όλα τα παιδιά, διαγωνισμοί και κληρώσεις σε ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ και διασκέδαση στη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη αθλητική εκδήλωση της Βόρειας Ελλάδας. Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης είναι η ΖΑΝΑΕ.

Μάλιστα τη φετινή χρονιά, ύστερα από το μεγάλο πλήθος συμμετοχών, θα διεξαχθούν αγώνες για έξι τμήματα (Παγκορασίδες, Μίνι Αγοριών, Μίνι Κοριτσιών, Προμίνι Αγοριών, Junior Αγοριών, Junior Κοριτσιών).

Ήδη τα τμήματα που έχουν δηλώσει συμμετοχή έχουν ξεπεράσει τα 30 ενώ το οριστικό πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Οι τελευταίες δηλώσεις συμμετοχής για όλους τους ενδιαφερόμενους θα γίνουν δεκτές μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Δηλώσεις συμμετοχής (μόνο για τις διαθέσιμες θέσεις), μπορούν να γίνουν στα τηλέφωνα:
6977-234111 και 6948-172161



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια