Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα του ΚΣ Γέφυρας με τον Ζέφυρο και δηλώσεις Μυλωνίδη και Μπίσκα

Ο πρώτος σκόρερ του χθεσινού αγώνα με τον Ζέφυρο και εκ των πρωταγωνιστών Σταύρος Μυλωνιδης δήλωσε στα «Νέα των φίλων του ΚΣ Γέφυρας» τα εξής:







«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε στην πρώτη μας αγωνιστική η οποία στέφθηκε και με την πρώτη μας νίκη στον Γολγοθά που μας ακολουθεί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής. Να είμαστε όλοι υγιής να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό ώστε η ομάδα της Γέφυρας να πάει όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται.
Θα ήθελα να προσθέσω το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα καθώς και τις μεγάλες προσπάθειες της διοίκησης σε όλα τα επίπεδα και αυτό να είστε σίγουροι θα φαίνεται και στο γήπεδο. Καλή χρονιά με υγεία».

Από την μεριά του, ο εκ των αρχηγών και παλαιότερος της ομάδας Δημήτρης Μπισκας δήλωσε στην ίδια πηγή:

«Ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις μας στο δύσκολο πρωτάθλημα τις Γ' Εθνικής με μια πολύ μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα μας και αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά αλλά και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο αλλά και όλους όσους είναι κοντά στην ομάδα και φροντίζουν ώστε να μην λείψει τίποτα σε κανέναν. Καλή μπασκετικη χρονιά με υγεία»







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια