Φιλικά των ακαδημιών του Αθλου Αλεξάνδρειας και του ΑΟΚ Βέροιας-Φωτορεπορτάζ

Η Ακαδημία Άθλος πήρε μέρος σήμερα στο πρώτο φιλικό τουρνουά για τη φετινή χρονιά που έγινε στο ΕΑΚ Βέροιας προσκεκλημένη της Ακαδημίας του τοπικού Α.Ο.Κ.







Μέσα σε ένα πολύ φιλικό κλίμα τα παιδιά και των δύο ομάδων  έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και  έδειξαν με τις επιδόσεις τους τη σκληρή δουλειά που γίνεται κατά τη διάρκεια των εβδομαδιαίων προπονήσεών τους από τους έμπειρους και καταρτισμένους   προπονητές  τους.

Η αρχή των φιλικών  έγινε με την ομάδα μίνι των δύο συλλόγων με τους αθλητές των δύο ομάδων να προσφέρουν ωραίο θέαμα στους παρευρισκόμενους γονείς και φιλάθλους. Η αγωνιστική ομάδα του Άθλου πιστοποίησε για μια ακόμη φορά τη συνεχή ανοδική της πορεία και απέδειξε ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο.

 Ακολούθησε το παιχνίδι του δεύτερου αγωνιστικού τμήματος του μίνι 2 (γεννηθέντες 2003-04 )με μια επίσης πολύ «δυνατή» εμφάνιση των παιδιών του Αθλου και στη συνέχεια τα τμήματα promini (γεννηθ. 2005) και  junior (γεννηθ.2006) πήραν τη σκυτάλη του αγωνιστικού προγράμματος  και  γεμάτα πάθος  ολοκλήρωσαν την πολύ όμορφη ημέρα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές και των δύο Ακαδημιών για την προσπάθειά τους ,το ήθος που τους διακατέχει και το πολύ καλό επίπεδο των αγώνων που προσέφεραν στον αρκετό κόσμο που παρακολούθησε το τουρνουά. Επίσης στους προπονητές των δύο συλλόγων για την άψογη αγωνιστική αλλά και γενικότερη συμπεριφορά των αθλητών τους. Δε θα πρέπει να ξεχάσουμε και τη σημαντική βοήθεια  και συμπαράσταση των γονιών που στηρίζουν την Ακαδημία Άθλος σε οποιαδήποτε προσπάθειά της.

Τέλος ο Αθλος ευχαριστεί για ακόμη μια φορά την Ακαδημία του ΑΟΚ Βέροιας και τον υπεύθυνο του προπονητικού επιτελείου Θωμά Τούσα  για την άψογη φιλοξενία τους.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια