Τριάντα μέρες εκτός πάγκων ο Μίλτος Ζωγράφος-Τα ονόματα της νέας ΚΕΔ/ΕΚΑΣΘ-Ζωντανά το αυριανό Αρης-ΠΑΟΚ για το εφηβικό

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο  της  ΕΚΑΣΘ,  στην  τακτική  συνεδρίασή  του  που  πραγματοποιήθηκε  την   8/10/2015,  αποφάσισε:






1) Να επιβάλλει για παράπτωμά του, στον Προπονητή κ. Μίλτο Ζωγράφου του Σωματείου Α.Μ.Σ. Νέστωρ, ποινή Απαγόρευσης άσκησης καθηκόντων για τριάντα (30) ημέρες , σύμφωνα με το άρθρο 83 παρ. 1β, των Κανονισμών της ΕΟΚ για τον αγώνα Κυπέλλου Ανδρών μεταξύ των ομάδων ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΑΚ – ΝΕΣΤΩΡ ΑΜΣ της 13/09/2015σχετικά με την χρησιμοποίηση αθλητού με δελτίο άλλου (πλαστοπροσωπία).

2) Την σύσταση της νέας  Κ.Ε.Δ./ΕΚΑΣΘ, με μέλη όπως αναφέρονται παρακάτω (κατ’ αλφαβητική σειρά) και τους οποίους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους: Κασαπίδης Θάνος, Παραλικίδης Νίκος, Πολυχρονίδης Αλέξανδρος, Σακελλαρίου Δημήτρης.

3)Να ανακοινώσει την συνεργασία με την εταιρεία Livemedia.com που εξειδικεύεται στις ζωντανές μεταδόσεις εκδηλώσεων και στη παραγωγή, κωδικοποίηση και διανομή video μέσω internet. Δοκιμαστικά θα μεταδώσει τον αγώνα του πρωταθλήματος Εφήβων μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΑΡΗΣ – Α.Σ. ΠΑΟΚ την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 21:00 από την ιστοσελίδα της Ε.ΚΑ.Σ.Θ (www.ekasth.gr).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια