Μαρίνου, Αστραντίνη, Πολίτη και Σαπαλίδου στα Μελίσσια

Ο ΚΑΟ Μελισσίων ανακοίνωσε την απόκτηση των αθλητριών Σωτηρία Μαρίνου, Ματίνα Αστραντίνη, Ραφαέλα Πολίτη και Νίκη Σαπαλίδου, ολοκληρώνοντας το ρόστερ της γυναικείας ομάδας.










Όπως αναφέρεται, «η Ραφαέλα είναι γεννημένη το 1990, έχει ύψος 184εκ και αγωνίζεται ως center. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Α' ΕΣΚΑ Γυναικών με την ομάδα του Γαλατσίου, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί στις ομάδες Άρης Χολαργού, Αμαζόνες και Μαρούσι.

Η Ματίνα είναι γεννημένη το 1986, έχει ύψος 174εκ και αγωνίζεται ως guard. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Α2 Γυναικών με την ομάδα του Σπόρτιγκ, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί στις Εσπερίδες, Πρωτέας Βούλας και Τερψιθέα. Η Ματίνα είχε ξαναφορέσει τα πορτοκαλί και την περίοδο 2012-13, την πρώτη χρονιά της ομάδας στην Α2, πετυχαίνοντας 9,7 πόντους μέσο όρο και 1,8 τρίποντα σε 18 συμμετοχές. Η επιστροφή της Ματίνας στην ομάδα, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά διότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό, πέρα των αγωνιστικών ικανοτήτων της, χαρακτήρα!

Η Σωτηρία είναι γεννημένη το 1982, έχει ύψος 175εκ και αγωνίζεται ως point guard. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην A2 Γυναικών με την ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί στις ομάδες Καστοριά, Λασσάνη Κοζάνης, Θερμαϊκός Θέρμης, Τρίγλια, Αστέρας Καβάλας, Ολύμπια Λάρισας, Τιτάνες Δράμας, Πυλαία, Ολυμπιακός Βόλου και Αστέρας Εξαρχείων. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Νεανίδων.

Στο ρόστερ της ομάδας προστέθηκε και η αθλήτρια Νίκη Σαπαλίδου η οποίο είναι γεννημένη το 2000, αγωνίζεται ως guard και προέρχεται από τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια