Παροχή υπηρεσιών υγείας σε σωματεία της ΕΚΑΣΘ από το Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο-Η ανάλυση της προσφοράς

Η ΕΚΑΣΘ  γνωστοποιεί στα σωματεία-μέλη της ότι ανανεώθηκε η συνεργασία με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με πιο συμφέροντες όρους για εξετάσεις των αθλητών-τριων και των μελών της οικογένειας αυτών για παροχές υπηρεσιών υγείας.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΦΟΡΑΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

1. ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Δελτίο Υγείας Αθλητών

Πακέτο Παρεχόμενων εξετάσεων

-Αθλητιατρική εξέταση
-Λιπομέτρηση (Εφόσον κριθεί απαραίτητη)
-Η.Κ.Γ.
-Γενική Αίματος
-Σίδηρος ορού
-Γενική Ούρων
Ποσό προσφοράς πακέτου 15€ .

Παροχή προσφοράς υπηρεσιών και εξετάσεων σε περιπτώσεις τραυματισμών

Παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας δωρεάν ιατρικών επισκέψεων κατόπιν ραντεβού στο Αθλητιατρικό Τμήμα του Ιατρικού Διαβαλκανικού.(Υπεύθυνος κος. Σίμος Γαλιτσάνος Τηλ. 2310.400 151 ). Στις περιπτώσεις που θα κριθεί απαραίτητη η διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων, αυτές παρέχονται με τις παρακάτω τιμές, σε απ’ ευθείας χρέωση των αθλητών ή των μελών της οικογένειας αυτών.

-Ακτινογραφίες μία λήψη (F, ή P) 5€
-Ακτινογραφίες δύο λήψεις (F/P) 8€
-Υπερηχογράφημα μαλακών μορίων 15€
-Υπερηχογράφημα Καρδιάς Triplex 55€
-MRI – (Μαγνητική τομογραφία) 165€
-CT – (Αξονική Τομογραφία) 50€
-Σπινθηρογράφημα οστών 80€
- Φυσιοθεραπεία 15€

Για τις εξετάσεις MRI και CT, παρέχεται η δυνατότητα χρήσης του ασφαλιστικού φορέα του αθλητή, με την προσκόμιση παραπεμπτικού από το Ταμείο του ΕΟΠΥΥ, εφόσον υπάρχει η ορισμένη από το Ταμείο διαθεσιμότητα (πλαφόν). Παρέχεται έκπτωση 50% στο ποσόν της συμμετοχής του ασφαλισμένου. Η χρήση σκιαστικών φαρμάκων όταν αυτή κριθεί αναγκαία, τιμολογείται σύμφωνα του ισχύοντος τιμοκαταλόγου.

Στις περιπτώσεις που θα αιτηθούν λοιπές εξετάσεις (αιματολογικές, βιοχημικές και λοιπές) πέραν των αναφερομένων, θα χορηγείται έκπτωση 70%, επί του ισχύοντος ιδιωτικού τιμοκαταλόγου των εξωτερικών ιατρείων (εξαιρούνται εξειδικευμένες εξετάσεις υψηλού κόστους, στις οποίες θα παρέχεται έκπτωση μετά από ενημέρωση).

Οι ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς (24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο) των εξωτερικών ιατρείων του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Γενικό Χειρουργό και Παιδίατρο), θα παρέχονται έναντι συμβολικού αντιτίμου 10 Ευρώ/επίσκεψη ενώ οι αντίστοιχες στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης (Δευτέρα - Παρασκευή με τηλεφωνικό ραντεβού) έναντι 35€ ανά εξέταση.

Σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής σε νοσοκομείο του Ομίλου για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, θα παρέχεται δωρεάν η χρήση του ασθενοφόρου (EMS).

** Όσον αφορά τις χειρουργικές ορθοπεδικές επεμβάσεις, θα υπάρχει ειδικό τιμολόγιο ανάλογα με το είδος της επέμβασης. Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στα γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια