Ακσεχέρογλου: «Θέλουμε δουλειά ακόμη»

Η Βίκυ Ακσεχέρογλου έδωσε συνέντευξη στο  ARIS Women Basketball CLUB μετά την νίκη επί του Ηρακλή και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών.







Βίκυ πες μας λίγα λόγια για τον αγώνα και για το το πως ήρθε αυτή η πρόκριση.

«Στην αρχή παρασυρθήκαμε από τον ρυθμό του Ηρακλή. Μπήκαμε πολύ νωχελικές στο γήπεδο. Στην πορεία όμως βρήκαμε έναν καλό ρυθμό, παίξαμε καλή άμυνα και κλέψαμε μπάλες. Σίγουρα μέτρησε η εμπειρία που έχουν κάποιες παίκτριες μας όπως η Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου. Επίσης, στο τέλος παίξαμε συγκεντρωμένα, κάναμε αυτό που έπρεπε και έτσι πήραμε την νίκη και συνεχίζουμε στον θεσμό του κυπέλλου.

Πάντως, θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα. Βέβαια να τονίσω ότι είχαμε αρκετή κούραση από έναν δύσκολο αγώνα στον Βόλο την Πέμπτη το βράδυ που μας πέρασε και προερχόμαστε και από ένα κουραστικό ταξίδι.

Σε αυτό το σημείο θέλω να αφιερώσω και τις δύο νίκες που κάναμε επί του Ολυμπιακού Βόλου και επί του Ηρακλή, τις δυο προκρίσεις δηλαδή, στον γενικό αρχηγό της ομάδας, Άγγελο Πανταζή, που περνάει δύσκολα τις τελευταίες μέρες».

Πως σου φαίνεται η νέα σου ομάδα;

«Είναι πολύ καλά στον Αρη και έχουμε πολύ ωραίο κλίμα. Μ' αρέσει που έχουμε μια νεανική ομάδα, η οποία βασίζεται στην άμυνα και όλες μα όλες μπορούν να παίξουν πολύ καλά σ’ αυτόν τον τομέα. Επίσης, έχουμε εμπιστοσύνη στους προπονητές μας και με την βοήθεια όλων η ομάδα είναι ικανή να φτάσει ψηλά».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια