Αγιασμός και πρώτο φιλικό τεστ για τις Ελπίδες Ηλιούπολης-Φωτορεπορτάζ

Μόνο νικητές είχε το φιλικό που διεξήχθη μεταξύ των Ελπίδων Ηλιούπολης και του Αστέρα Κουκλουτζά, την Κυριακή στο ΔΑΚ Σταυρούπολης.








Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, νικητές ήταν η αλληλεγγύη και η κοινωνική ευαισθησία, που επέδειξαν οι παίκτες και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων, ανταποκρινόμενοι θετικά στο κάλεσμα-πρόσκληση των Ελπίδων, για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης, για τα ευπαθή και οικονομικά αδύναμα τμήματα του Δήμου Παύλου Μελά. Η προσφορά όλων ήταν συμβολική αλλά όχι αμελητέα, έτσι ώστε να δοθεί ουσιαστική βοήθεια στους συμπολίτες μας, που έχουν πραγματική ανάγκη.

Πριν την έναρξη του φιλικού, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός της χρονιάς, από τον π. Τιμόθεο, εφημέριο της ενορίας Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης, στον οποίο παραδόθηκαν τα ανωτέρω είδη.

Οι Ελπίδες επικράτησαν με 43-37 (δεκάλεπτα: 17-8, 26-18, 38-29, 43-37) του Αστέρα Κουκλουτζά, με τις ομάδες να εμφανίζονται σαφώς ανέτοιμες και με τους δύο προπονητές να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα, εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στο ημίχρονο του αγώνα, έπειτα από κλήρωση, ένας τυχερός φίλαθλος ευστοχώντας από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, κέρδισε μια δωροεπιταγή από το κατάστημα Τρανός Sport, Αριστοτέλους 71, Εύοσμος.
          
Οι διοργανωτές θέλουν να ευχαριστήσουν την ομάδα του Αστέρα Κουκλουτζά για τη θετική ανταπόκριση στην πρόσκληση και τους φιλάθλους των δύο ομάδων, για την παρουσία και την προσφορά τους, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο, το κοινωνικά ευαίσθητο πρόσωπο που μπορεί να προβάλλει ο αθλητισμός.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια