Μεγάλη νίκη-πρόκριση του Ίκαρου Καλλιθέας επί του Φάρου Κερατσινίου-Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστριών

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ο Ίκαρος Καλλιθέας επιβλήθηκε του Φάρου Κερατσινίου με 68-52 και προκρίθηκε στην τρίτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος γυναικών, όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Παναθηναϊκό.



Η ομάδα του Γιώργου Ρουμπελάκη, έδειξε πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα φετινά παιχνίδια της, πίεσε πολύ στην άμυνα, έτρεξε στον αιφνιδιασμό, ήταν ιδιαίτερα εύστοχη στο ξεκίνημα όταν και δημιούργησε την διαφορά και νίκησε πολύ άνετα.

Χωρίς  Σαλιάϊ (είναι ακόμη στο Ρέθυμνο) και Τσέρου (γίνεται προσπάθεια να επιστρέψει) ο Φάρος είχε κέρδος την παρουσία Γκριτζά, Βράκα ενώ προσπάθησε η Αλεξανδρίδου και είχε εξαιρετική παρουσία η 14χρονη Λίλιαν Καρακασίδου. Η ομάδα της Καλλιθέας χωρίς Γιγουρτάκη και Δάφκου είχε επιθετική αιχμή την Ελίνα Κανελέτη και συνολικά πέντε διψήφιες με επιθετικό πλουραλισμό που άνοιξε την διαφορά στο +24 στο 36΄(64-40).

Οι γηπεδούχες είναι σε καλό δρόμο στην χημεία και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία κατά διαστήματα. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό  στην Καλλιθέα.

Δεκάλεπτα: 21-18, 38-22, 57-38, 68-52
Διαιτητές: Σπυρόπουλος-Καλογριάς
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ρουμπελάκης-Ζωηρού):  Στεφάτου 13(3), Στεφάνου, Ευμορφοπούλου 10(2), Ακρίβου, Ρουμπελάκη 12(1), Κανελέτη 17, Παπαϊωάννου, Ζότοβα 10(1), Φάρου 6, Λύρου.

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  (Λειβάδης): Καρακασίδου 8, Βράκα 13(3), Αθανασίου 3(1), Γκριτζά 20, Κοντραφούρη, Πετράκη 2, Μεγαλέμου, Αλεξανδρίδου 10, Κουταλιανού.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια