Καυστική ανακοίνωση από τις πρώην παίκτριες του γυναικείου του Αίαντα Ευόσμου-«Η διοίκηση κατέστρεψε το τμήμα»

Οι πρώην αθλήτριες του γυναικείου τμήματος του Αίαντα Ευόσμου μετά την πρόσφατη ανακοίνωση περί αποχώρησης του τμήματος από το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΘ προέβησαν στην παρακάτω δήλωση:





«Σε συνέχεια της περσινής προσπάθειας, η διοίκηση του Αίαντα Ευόσμου καταφέρνει επιτυχώς να καταστρέψει το γυναικείο μπάσκετ της. Η προσπάθεια ξεκίνησε από πέρυσι απομακρύνοντας με "παραίτηση" τον προπονητή μας κ. Μαυρίδη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να φύγουν πολλές αθλήτριες και να αναλάβει νέος προπονητής ο κ. Νίκου.

Δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα με τις εναπομείναντες αθλήτριες και τις νεάνιδες, η οποία αγωνιστικά έκανε μια υπέρβαση και τερμάτισε τέταρτη στο περσινό πρωτάθλημα. Φέτος σε πείσμα όλων των προηγούμενων, η ομάδα μας ενισχύθηκε (Χατζηαράπη, Γιαννούδη από τον Αρη, Σταυρίδου από τον ΕΟΣ, Αλμπάκρη από το Κιλκίς, Δεμερτζή, Αλβανίδου, Ελευθεριάδου, Καπετανιδου που ήταν ελεύθερες) με ποιοτικές αθλήτριες και ξαναδημιουργήθηκε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για να πρωταγωνιστήσει.

Η διοίκηση αντί να είναι συμμέτοχη σε αυτό το εγχείρημα, συνέχιζε να προσθέτει τροχοπέδη σε σχέση με πέρυσι. Δεν έφθανε, που τα έσοδα των γυναικείων ακαδημιών δεν  αξιοποιούνταν για τις ανάγκες του τμήματος. Μας ζητήθηκε να κάνουμε προπονήσεις με τις κορασίδες σε γήπεδα μικρότερων διαστάσεων του κανονικού και αν γίνεται να… κατεβαίνουν οι κορασίδες στο πρωτάθλημα των γυναικών. Όπως είναι αντιληπτό η διοίκηση δε μπόρεσε να βρει ώρες σε κανονικό γήπεδο και ήθελε να μας… στριμώξει με το τμήμα των κορασίδων. Συνεπώς επήλθε το μοιραίο.

Όλα αυτά έγιναν σε ένα σύλλογο που ονομάζεται Αίας Ευοσμου και όχι σε κάποια περιστασιακή ομάδα. Η αδιαφορία και η ασέβεια προς το σύνολο αυτό, ήταν μεγάλη και το λιγότερο που μπορούσε να γίνει ήταν να δημοσιοποιηθεί. Ο μόνος άνθρωπος που προσπάθησε, το γυναικείο τμήμα, να λειτουργήσει ήταν ο κ. Ασλανίδης και τον ευχαριστούμε θερμά».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια