Στον Παναθλητικό-Πειραματικό Συκεών ο Δημήτρης Βογιατζής-Συνεργασία με δύο χορηγούς-Φωτογραφία της νέας φανέλας

Η διοίκηση του Παναθλητικού-Πειραματικού Συκεών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία 2elve (το ποιο in στέκι της πόλης για ένα γρήγορο καφέ η μια νοστιμιά στα όρθια) που θα είναι και ο επίσημος υποστηρικτής στην φανέλα με την όποια θα αγωνίζεται η αντρική ομάδα τη σεζόν 2015-2016.








Παράλληλα ανακοινώνει την συνέχεια της συνεργασίας με την εταιρία cap αφού και φέτος η συγκεκριμένη εταιρία θα ντύσει τόσο την αντρική όσο και την γυναικεία ομάδα.
Ο σύλλογος ευχαριστεί πολύ τους κυρίους Παύλο (ιδιοκτήτη 2elve) και Γιώργο (ιδιοκτήτη α) για την έμπρακτη υποστήριξη τους.

Πήρε Δημήτρη Βογιατζή

Μετά την ανακοίνωση του μεγάλου υποστηρικτή η διοίκηση ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα, με τον Δημήτρη Βογιατζή.

Ο Δημήτρης με ύψος 1.95 αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μέσα στη ρακέτα. Ο παίκτης κατά το παρελθόν αγωνίστηκε με επιτυχία στα πρωταθλήματα της Β και Γ εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη της εταιρίας 2elve γιατί χωρίς την βοήθεια του δεν θα είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια