Ξεκίνησαν οι γυναίκες και οι νεάνιδες του Αρη- Ατακτίδης: «Εύχομαι υγεία και επιτυχίες»-Φωτορεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για την νέα χρονιά 2015-2016 των γυναικών και των νεανίδων του Αρη σήμερα στις 10:00  στο Αλεξάνδρειο.








Όπως γράφει η ομάδα ARIS Women Basketball CLUB το παρόν έδωσαν οι Αθηνά Αντωνιάδου, Χρύσα Κιλαζίδου, Μάρω Τράντα, Βιβή Ιγγλέζου, Βάλια Χρηστίδου, Σοφία Αντωνιάδου, Κλέλια Βουλγαράκη, Ελένη Σικαλίδου, Χρύσα Θωμόγλου και η Γεωργία Γιοβανούδη. Δεν προπονήθηκαν, παρότι έδωσαν το παρών η Βάσω Παπαρδέλα και η Τατιάνα Τζιότζιου και σικαιολογημένα απούσα ήταν και η Μαρία Κατσαμούρη, λόγω της συμμετοχής και των τριών, πριν μία εβδομάδα, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β Κατηγορίας με την Εθνική Νεανίδων.

Επίσης έλειπαν σήμερα δικαιολογημένα λόγω υποχρεώσεων της η Βίκυ Ακσεχέρογλου και οι Έλενα και Κατερίνα Τσινέκε που είναι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β Κατηγορίας με την Εθνική Κορασίδων.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, υπήρξε μια πρώτη γνωριμία και μία σύντομη ενημέρωση των αθλητριών από τον προπονητή της ομάδας, τον Γιώργο Ατακτίδη, ο οποίος τις ευχήθηκε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Επίσης μίλησε στα κορίτσια και ο Σίμος Μαρβάκης ο βοηθός προπονητή της ομάδας και στην συνέχεια μαζί και με τον Γιώργο Μηλιαρά ξεκίνησε η προπόνηση.

Το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν σχετικά χαλαρό και περιλάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις με την μπάλα και ήταν προπόνηση προσαρμογής των κοριτσιών μετά την περίοδο των διακοπών τους. Τα κορίτσια ήταν πολύ χαρούμενα και είχαν όρεξη για δουλειά.

Στην προπόνηση παρόν ήταν και ο γενικός αρχηγός Άγγελος Πανταζής,ο οποίος φρόντισε να μην λείπει τίποτα. Από αύριο το πρωί οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνονται στο «Καυταντζόγλειο».

Ατακτίδης: «Εύχομαι υγεία και επιτυχίες»

O Γιώργος Ατακτίδης, δήλωσε μετά το τέλος της προπόνησης:

«Είμαι χαρούμενος που αναλαμβάνω την θέση του προπονητή σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Αρης και εύχομαι να είναι μια επιτυχημένη χρονιά και μια χρονιά με υγεία για όλες τις αθλήτριες μας.

Σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία της ομάδας για την νέα χρονιά 2015-2016 και έχουμε μία ομάδα που αποτελείται από μικρά κορίτσια επί το πλείστον. Πράγμα το οποίο είναι θετικό για εμάς, γιατί θα συνεργαστούμε πιο εύκολα και θα δουλέψουμε από την αρχή μέχρι το τέλος με σκοπό να βελτιώσουμε την κάθε μία αθλήτρια ξεχωριστά και γενικά να βελτιωθούμε ως ομάδα.

Η συνεργασία του προπονητικού επιτελείου με την διοίκηση είναι άψογη και μας παρέχει όλα τα εφόδια, έτσι ώστε να κάνουμε απρόσκοπτα την δουλειά μας.

Επίσης, τα κορίτσια μέσω της δουλειάς που θα κάνουμε θα βελτιώνονται και θα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά και να παίζουμε όμορφο μπάσκετ. Καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια