Μεταγραφικός «οργασμός» στα Μετέωρα-Αποκτήθηκαν Τερζόπουλος, Γουδίνης, Περρής Τέλος ο Πετρίδης, νέος τεχνικός ο Μπόζος

Η Διοίκηση της ΑΕΣ Μετεώρων ενημερώνει τους πιστούς οπαδούς της ομάδας-και τους τρεις (Γιώργος, Ευτυχία, Δημήτρης)- πως με συντονισμένες κινήσεις έκανε το ήδη καυτό καλοκαίρι ακόμα πιο καυτό, καθώς όπως αναφέρει:




«Α) Πείσαμε τον πεπειραμένο σέντερ Όμηρο Τερζόπουλο να φορέσει την ιστορική κοκκινοκίτρινη φανέλα μας, προσφέροντάς του το αστρονομικό ποσό των 2 εκατ. ευρώ ανά σεζόν, σε χρήματα της Μονόπολης. Ο Όμηρος, που έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στις Εθνικές κατηγορίες (Δόξα Πεύκων, Ευκαρπία), αναμένεται να εκτοξεύσει στη στρατόσφαιρα τον αριθμό των 3 αμυντικών ριμπάουντ/ παιχνίδι που ήταν ο μ.ο. της ομάδας μας τα τελευταία 22 χρόνια.

Β) Βρήκαμε στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Γουδίνη (Παναθλητικός) τον playmaker που θα βάλει τάξη στο αγαπημένο μας άναρχο παιχνίδι στην επίθεση, εκεί όπου ακολουθούσαμε πιστά, εδώ και χρόνια, το σύστημα «Ό,τι του φανεί του Λολοστεφανή».

Γ) Θωρακίσαμε τη θέση «3» με την απόκτηση του Βασίλη Περρή (ΠΟΞ), αφού πρόκειται για ένα γκαρντ που βγάζει φωτιές ακόμα και όταν είναι «σβηστός», ενώ έχει έμφυτο ταλέντο στο σκοράρισμα (κυρίως στο ΝΒΑ2Κ).

Δ) Δώσαμε το τιμόνι του συλλόγου μας στον «Έλληνα Ομπράντοβιτς»- όπως συνηθίζει ν’ αποκαλεί ο ίδιος τον εαυτό του- Στέλιο Μπόζο, έναν προπονητή με τεράστια εμπειρία στο γυναικείο μπάσκετ (Ευκαρπία), πράγμα που θα του φανεί φοβερά χρήσιμο της σεζόν 2015-2016, μιας και οι παίκτες των Μετεώρων παίζουν, χρόνια τώρα, σαν γκόμενες.

Ε) Απαλλαχτήκαμε, επιτέλους, από την ανοιχτή αγωνιστική πληγή που ακούει στο όνομα «Δημήτρης Πετρίδης», αφού δεν ανανεώσαμε το συμβόλαιό του διάρκειας 14+32 ετών που είχε υπογράψει το 2001 με το σωματείο μας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην όποια καριέρα του (μάθαμε πως εσχάτως ασχολείται με την ενόργανη γυμναστική).

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, με αυτές τις κινήσεις στόχος μας για την ερχόμενη σεζόν είναι ν’ αποδώσουμε ελκυστικό μπάσκετ και να κάνουμε τουλάχιστον 3 νίκες- έστω και σε φιλικά. Αν δούμε πως αποτυγχάνουμε, έχουμε έτοιμο το PLAN B, που προβλέπει πως του χρόνου θα κατεβούμε στο πρωτάθλημα παλαιμάχων.


Ευχόμαστε υγεία στους αθλητές όλων των σωματείων της ΕΚΑΣΘ. Ραντεβού στα παρκέ…»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια