Και εγένετο Παναθλητικός Συκεών-Πειραματικό

Μετατρέποντας σε πράξη το αρχαίο ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει» ο Παναθλητικός ΑΕ Συκεών και το τμήμα  μπάσκετ του Πειραματικού ανακοίνωσαν την απορρόφηση του δεύτερου σωματείου από το πρώτο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η συγκεκριμένη συνένωση αποτελεί στην ουσία μια ένωση δυνάμεων και ανιδιοτελούς θέλησης για ανάπτυξη του μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Νεαπόλεως Συκεών.

Έτσι μετά την γυναικεία παρουσία στην Α2 Εθνική Κατηγορία, η ανδρική ομάδα θα αγωνιστεί στην Α' ΕΚΑΣΘ.       

Με την στρατηγική αυτή κίνηση ο Παναθλητικός Συκεων-Πειραματικό μεγαλώνει και ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα όντας ο μεγαλύτερος μπασκετικός σύλλογος των Συκεών.

Παράλληλα ανακοινώνεται η δημιουργία πρότυπου Ινστιτούτου Καλαθοσφαίρισης στο οποίο θα  συμμετέχουν παιδιά γεννημένα από το 2001 έως και το 2010.

Τα γήπεδα τα οποία θα χρησιμοποιεί η ομάδα θα είναι το γήπεδο του Επταπυργίου καθώς και η  σάλα του Γεννηματά.

Στις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στην οποία θα ανακοινωθεί το σήμα της ομάδας, καθώς και τα μέλη τα οποία θα απαρτίζουν τον σύλλογο σε όλους τους τομείς.

Καθώς  αύριο αρχίζει και επίσημα η αγωνιστική περίοδο με τις κληρώσεις των ομάδων μας  να ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους αθλητές και υπομονή λίγες μέρες ακόμα για την επίσημη παρουσίαση της ομάδας μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια