Αρχίζουν αύριο έφηβοι, παίδες και νέοι του Ηρακλή-Στις 5 Σεπτέμβρη η Ακαδημία-Αλλαγές σε τεχνική ηγεσία και διοικητικό υπεύθυνο

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ Ηρακλή ανακοίνωσε:










1. Την έναρξη της προετοιμασίας των τμημάτων Κ20, Εφηβικού και Παιδικού την Δευτέρα στις 17 Αυγούστου 2015.

2. Ορίζει την έναρξη της Ακαδημίας στις 5 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 10.30 στο Ιβανώφειο και καλεί όλους τους μικρούς αθλητές της να δώσουν το παρόν στην πρώτη αυτή συνάντηση όπου θα γίνει ο χωρισμός των τμημάτων και θα δοθεί το πρόγραμμα προπονήσεων της χρονιάς.

3. Την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Κάτσιο Χρήστο, καταξιωμένος νομικός και μέλος της διοικούσας επιτροπής του συλλόγου από πέρυσι, ο οποίος θα έχει υπ' ευθύνη του την εποπτεία της Ακαδημίας του συλλόγου και θα βοηθήσει στην ανασύσταση και την ανάπτυξή της.

4. Ορίζει τον Δαμαλή Ιωάννη, assistant coach του ανδρικού τμήματος και προπονητή των επί δύο χρόνια πετυχημένων αγωνιστικών μας τμημάτων, παράλληλα και Υπεύθυνο Τεχνικό στην Ακαδημία και ως εκ τούτου θα είναι αυτός που θα επιβλέπει και θα καθορίζει το προπονητικό πλάνο των τμημάτων τα οποία και με την έλευση του Miro Raicevic αλλά και με την προπονητική ανανέωση που θα πραγματοποιηθεί θα λειτουργήσουν καλύτερα από κάθε άλλη φορά.

5. Ορίζει τον Αντώνη Σαμαρά υπεύθυνο marketing και team manager της Ακαδημίας. Επίσης θα έχει υπ' ευθύνη του την ανίχνευση νεαρών παιχτών που θα στελεχώσουν τα τμήματα του συλλόγου μας στο μέλλον.


Τηλ. Επικοινωνίας: 6974-820682, 6977-200544

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια