Τι έγινε στις κληρώσεις και τις απονομές των ομίλων Βορρά της Α2 γυναικών και Β΄ και Γ΄ εθνικής ανδρών-Δηλώσεις Γολέμη και Λόρτου-Οι βραβεύσεις

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγη ώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του εθνικού γυμναστηρίου Μίκρας στη Θεσσαλονίκη οι κληρώσεις των φετινών πρωταθλημάτων της ΕΟΚ με την διαδικασία που αφορούσε τους ομίλους Βορρά της Α2 γυναικών, καθώς και της Β΄ και Γ΄ εθνικής ανδρών.




Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τους δεκάδες εκπροσώπους σωματείων όλων των κατηγοριών, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης και τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας Σάββας Λόρτος και Γιάννης Αλεξόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Σάββας Λόρτος που ξεκίνησε την διαδικασία ως «οικοδεσπότης», αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν σε όλο το ελληνικός κράτος και κατ επέκταση και στην Ομοσπονδία, ενώ τόνισε ότι θα είναι σημαντικό για όλους να έρθει μια επιτυχία από την εθνική ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης αναφέρθηκε και αυτός στα οικονομικά, καθώς τόνισε ότι η Ομοσπονδία είχε σημαντικότατη απώλεια εσόδων από την κρατική επιχορήγηση τα προηγούμενα χρόνια. Ακόμη δήλωσε ότι είναι πάρα πολύ κοντά στην συμφωνία με την ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη των πρωταθλημάτων της Α1 γυναικών και της Α2 ανδρών.

Στην συνέχεια έγιναν οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στις τέσσερις ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη και την δεύτερη θέση στους ομίλους Βορρά της Γ΄ Εθνικής κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για την ΑΕ Λάρισας και τον Αίολο Αστακού από τον τρίτο όμιλο και τον ΑΟ Πολυγύρου και τον ΠΣ Ευκαρπίας από τον τέταρτο. Τις απονομές έκαναν οι κ.κ. Γολέμης, Λόρτος και Αλεξόπουλος.


Τέλος πραγματοποιήθηκε η διαδικασία της κλήρωσης από τον διευθυντή των γραφείων Βόρειας Ελλάδας της ΕΟΚ, Ηλλία Ιγγλι. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια