Ο απολογισμός του καμπ «Αthlos 2015»-Ευχαριστήριο

Το διάστημα 1-10/7/2015 η ακαδημία καλαθοσφαίρισης «Αθλος» πραγματοποίησε το δεύτερο summer basketball camp στις εγκαταστάσεις του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Αλεξάνδρειας.




Εν μέσω μιας πολύ δύσκολης συγκυρίας για τη χώρα μας πάνω από 50 νεαροί αθλητές (5-15 ετών) έδωσαν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους, παρακολουθώντας ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που συνδύασε την προπόνηση υψηλού επιπέδου, την αποκόμιση γνώσεων και εμπειριών αλλά και τη διασκέδαση μέσα από διαγωνιστικά παιχνίδια και εσωτερικά τουρνουά.

Από τις 08.00-14.00 καθημερινά η καρδιά του αθλητισμού και του μπάσκετ χτυπούσε, όσον αφορά την περιφέρειά μας, στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου και στο summer camp του Άθλου.

Τέσσερις προπονητές, πέντε μπασκέτες, σύγχρονα όργανα γύμνασης, καλεσμένοι αθλητές και προπονητές υψηλού επιπέδου, ειδικοί επιστήμονες ήταν στη διάθεση των νεαρών αθλητών που έμειναν ενθουσιασμένοι από όλες τις παροχές και το πρόγραμμα του καμπ.

Το καμπ του Αθλου με την δεύτερη ακόμα πιο πετυχημένη χρονιά λειτουργίας του καθιερώνεται ως θεσμός και μπαίνει δυναμικά πλέον στην ελίτ των basketball camp ανά το πανελλήνιο.

Ο ΑΣ Ακαδημία Αθλος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους καλεσμένους του καμπ αθλητές Μιχάλη Γιαννακίδη (Κόροιβος Αμαλιάδας), Κώστα Κακαρούδη (ΠΑΟΚ), Γιάννη Κουζέλογλου (Παρτίζαν Βελιγραδίου), τον γυμναστή και personal trainer Απόστολο Τζελέτα και την διατροφολόγο Αλεξάνδρα Δούκα.

Ακόμη τον βασικό χορηγό του καμπ 1X2 BET.GR, τους μεγάλους χορηγούς MEZE-MEZE (εστιατόριο) ,ΘΩΜΑΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (Ασφ.σύμβουλος), ΥΓΡΑΕΡΙΑ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Τις εταιρίες που φρόντισαν για την διατροφή των παιδιών τις ημέρες του καμπ S/M ΜΑΣΟΥΤΗΣ, φούρνος ΠΙΝΑΚΩΤΗ, ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΑΓΡ.ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΝΑΞΟΥ, ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΑΓΡ. ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥ ΜΕΣΗΣ.

Τους χορηγούς επικοινωνίας YUPPI CAMP, AΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, WIND ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΔΑΡΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  «GREENCENTER», DERLICIOUS , «ΨΗΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΕΡΑ» ΚΑΦΕ, ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ ΠΕΚΙΑΡΙΔΟΥ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ «ΓΙΓΑΣ», ΠΡΑΤ.ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΣ, ROYAL SPORTS CAFÉ , «KEA» KENTΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ.

Την εταιρία ηλεκτρικών ειδών Λ.ΤΣΙΑΠΑΝΙΤΗΣ WELCOME STORES και τον ψυκτικό Κ.ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ για την ευγενική προσφορά χρήσιμων ειδών.

Επίσης ευχαριστεί για την προσφορά των αναμνηστικών δώρων τα καταστήματα Βιβλιοπωλείο ΚΥΤΤΑΡΟ, «ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΥ» ,WIND ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Περισσότερο ευχαριστεί τους γονείς που για ακόμη μια φορά έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη στο έργο και τα παιδιά για τις υπέροχες στιγμές και για τη θετική  ενέργεια που μας προσφέρουν.
Ο ΑΣ Αθλος θα ολοκληρώσει τις θερινές του δραστηριότητες με το πρόγραμμα  «Μπασκετοδιακοπές 2015» που θα πραγματοποιήσει για δεύτερη συνεχή χρονιά στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης YUPPI CAMP  στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής από 17/8-23/8/2015 ένα πρόγραμμα άκρως επιτυχημένο που συνδυάζει κατασκήνωση υψηλού επιπέδου, διακοπές και προετοιμασία (με τους προπονητές της Ακαδημίας) για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Αιτήσεις για συμμετοχή στην κατασκήνωση στα τηλέφωνα της Ακαδημίας:
6974-066505 (κ.Αγγέλης)-6907-990179 (γραμματεία).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια