Η Κατερίνα Σπαθάρου στον Αθηναϊκό-Τι δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοίνωσε την απόκτηση της Κατερίνας Σπαθάρου. Η ποιότητα και η εμπειρία συναντάει τα νιάτα και το ταλέντο, στη νέα προσπάθεια της ομάδας.










Η Κατερίνα Σπαθάρου γεννήθηκε στις 25/7/1983, έχει ύψος 1.72μ. και αγωνίζεται στη θέση «1». Ξεκίνησε την καριέρα της από την Ακαδημία Ηλιούπολης και έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Εξαρχείων, Παναθηναϊκό, Λιμόζ, Τερψιθέα, Πρωτέα και Κρόνο, ενώ την περίοδο 2012-2013 είχε αγωνιστεί και πάλι στην ομάδα μας. Επίσης μετράει συνολικά 75 συμμετοχές με τις Εθνικές ομάδες.

Η Κατερίνα δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω στον Αθηναϊκό. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Πετρόπουλο, τον κύριο Τσαγκαράκη και τον προπονητή μου Γαβρίλο Καλογερόπουλο, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον πρόσωπό μου. Το βάρος της φανέλας του Αθηναϊκού είναι τεράστιο και νιώθω τιμή και δέος που θα την ξαναφορέσω. Εύχομαι η ομάδα να είναι υγιής και όλοι μαζί να την φτάσουμε όσο ψηλά μπορούμε, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Να παρουσιάσουμε ωραίο μπάσκετ και να χαίρονται όλοι τον Αθηναϊκό. Προσωπικά θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για μία πολύ πετυχημένη χρονιά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια