«Πέταξε» για Ρουμανία η Εθνική Νεανίδων-Η τελική δωδεκάδα-Τι δήλωσαν Γερεουδάκης και Κολλάτου

Η Εθνική Ομάδα των Νεανίδων (U18) «πέταξε» σήμερα για το Βουκουρέστι. Στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β΄ Κατηγορίας) που ξεκινάει την ερχόμενη Πέμπτη, 30 Ιουλίου.










Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής, Γιάννης Γερεουδάκης, επέλεξε στην 12άδα τις: Τατιάνα Τζιότζιου, Μαρία Κατσαμούρη, Σταυριανή Βιντζηλαίου, Μαρία Δανδουλάκη, Μαριλένα Γεροστεργίου, Βασιλική Παπαρδέλα, Κυριακή Δημητριάδου, Ευγενία Κολλάτου, Ευαγγελία Τζουγκράκη, Παρασκευή Ντάνου, Άννα-Μαρία Στεφάνου, Κωνσταντίνα Αρσένογλου.

«Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μας» τόνισε ο κ. Γερεουδάκης και συμπλήρωσε: «Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας παρά τις αντιξοότητες που μας έτυχαν. Σίγουρα ο πρώτος και βασικότερος μας στόχος είναι η επιστροφή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία»

Η αρχηγός, Ευγενία Κολλάτου, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής δήλωσε: « Ήρθε το τέλος της προετοιμασίας όπου δουλέψαμε σκληρά  αν και είχαμε αρκετές απουσίες και πολλά προβλήματα. Παρόλα αυτά όλες οι κοπέλες δώσαμε το 100%  του εαυτού μας» και καταλήγοντας υπογράμμισε: «Πλέον ευελπιστούμε στην Ρουμανία να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η άνοδος στην Α΄ Κατηγορία. Κάτι άλλωστε  που θεωρούμε ότι μας αξίζει».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια