Συνεχίστηκε με επιτυχία το καμπ του Αθλου Αλεξάνδρειας-Φωτορεπορτάζ

Με ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση και αστείρευτη διάθεση από όλους τους συμμετέχοντες συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη το πρόγραμμα του καμπ που διοργανώνει η Ακαδημία Άθλος στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Αλεξάνδρειας.




Τα παιδιά χωρισμένα σε γκρουπ ανάλογα με την ηλικία και το αγωνιστικό τους επίπεδο επιδόθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, παίξανε διαγωνιστικά παιχνίδια, παρακολούθησαν μπασκετικού περιεχομένου videotape στο ειδικά διαμορφωμένο videoroom (με τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας που είναι χορηγία της εταιρίας ηλεκτρικών ειδών «Τσιαπανίτης welcome stores» και φυσικά τελείωσαν το πρόγραμμά τους με τα πολύ ανταγωνιστικά «διπλά» μεταξύ των ομάδων που έχουν δημιουργήσει.

Στο διάλειμμα τους απόλαυσαν το κολατσιό που τους προσφέρει το camp σε συνεργασία με τα s/m Μασούτης, τον φούρνο Πινακωτή και τον αγροτικό συνεταιρισμό Νάξου.

Το καμπ συνεχίζεται αύριο Παρασκευή με την παρουσία του πρώτου καλεσμένου, του καλαθοσφαιριστή Μιχάλη Γιαννακίδη (ΜΕΝΤ, ΠΑΟΚ, Τρίκαλα, Κόροιβος Αμαλιάδας) και διεθνή με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες. Ο Γιαννακίδης θα μεταφέρει στα παιδιά τις εμπειρίες του και θα διαγωνιστεί μαζί τους σε σουτ και ένας εναντίον ενός.












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια