Ανανέωσε και η Μούρτου στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου-«Καθήκον μου να μείνω», δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα φορά την φανέλα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου η Αννα Μούρτου καθώς συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου. Η αρχηγός θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας που θα κάνει η ομάδα στην Α2 κατηγορία με νεανικό κυρίως ρόστερ.





Η Άννα Μούρτου δήλωσε: «Για μια ακόμα χρονιά σε ένα γνώριμο περιβάλλον καθώς θα είναι η έκτη χρονιά στην Αναγέννηση και ομολογώ πως δεν δυσκολεύτηκα να πάρω αυτήν την απόφαση.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και ειδικά τον κ. Ασημόπουλο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Με την Αναγέννηση ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια με σκληρή δουλειά κάναμε μια καταπληκτική πορεία, φτάνοντας στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος.

Δυστυχώς όμως για οικονομικούς λόγους η ομάδα του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία και προσωπικά νιώθω την υποχρέωση και το καθήκον να μείνω και να βοηθήσω απο την πλευρά μου τη νέα αυτή προσπάθεια.

Η ομάδα που έχει δημιουργηθεί είναι αρκετά νεανική, η φιλοσοφία μας είναι να προωθηθούν και αρκετά αξιόλογα κορίτσια από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και με 3-4 έμπειρες παίκτριες να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια