Χαραλαμπόπουλος: «Ήταν πολύ δύσκολο για μένα»

Η είδηση από τη αναμέτρηση με την Τυνησία δεν ήταν το τελικό αποτέλεσμα, ούτε καν η έκτασή του καλά καλά.








Το σημαντικότερο και καλύτερο νέο ήταν η επιστροφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, που πήρε χρόνο σημαντικό χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά από τον τραυματισμό του στις 23 Ιουλίου στο φιλικό με τις ΗΠΑ. Και λίγες μέρες αφότου στο λογαριασμό του στο instagram είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με ένα λιοντάρι σε ένα κλουβί. Κάπως έτσι θα πρέπει να αισθανόταν... Σαν το θηρίο στο κλουβί όλες αυτές τις μέρες.

«Είναι ευχάριστο που είμαι πάλι στο παρκέ. Επέστρεψα από τραυματισμό.  Ήμουν τόσες μέρες εκτός, έβλεπα μόνο από τον πάγκο και δεν μπορούσα να βοηθήσω. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω και πάλι. Δεν είμαι 100% έτοιμος, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

Η Ελλάδα βρίσκεται στο 4-0 και απέναντί της θα βρει πλέον την Ισπανία στους προημιτελικούς. Για τον Χαραλαμπόπουλο δεν αλλάζει κάτι: «Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο. Θέλουμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, αυτό που παίζουμε πάντα. Οι Ισπανοί έχουν παράδοση στο μπάσκετ και στις μικρές ηλικίες είναι πάντα στις υψηλές θέσεις. Είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει και πρέπει να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς τους».


Σημαντικό για τον Έλληνα φόργουορντ θα είναι και κάτι άλλο. Η παρουσία του κόσμου, ο οποίος μάλιστα κράτησε ένα ιδιαίτερο θερμό χειροκρότημα και καλωσόρισμα προς το ίδιο, ο οποίος έχει και ρίζες από το Ηράκλειο Κρήτης: «Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μένα, όταν ο κόσμος έρχεται για να δει μπάσκετ. Όλοι θέλουν να παίζουν μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό. Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους. Παίζουμε και γι’ αυτούς. Πιστεύω πως αυτό μας δίνει ώθηση. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας όμως, δεν κοιτάζουμε αλλού και είμαστε προσηλωμένοι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια