Απομένουν τα τυπικά για το γυναικείο του Ολυμπιακού-Συγχωνεύεται οριστικά με το Ελληνικό

Ο Ολυμπιακός έψαχνε τον τρόπο με τον οποίον θα εισχωρήσει στο γυναικείο μπάσκετ και το σενάριο της συγχώνευσης με τις νταμπλούχες του Ελληνικού «έπαιζε» εδώ και καιρό. Πλέον, τα πράγματα προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω και οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές.



Σήμερα άνθρωποι του Ολυμπιακού και του Ελληνικού βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΟΚ για το τυπικό σκέλος της υπόθεσης. Από τους Πειραιώτες το «παρών» έδωσαν τα διοικητικά στελέχη, Μιχάλης Υδραίος και Γιάννης Δαλέζιος, ενώ στο «ραντεβού» με την ομοσπονδία βρέθηκαν και εκπρόσωποι των νταμπλούχων.

Σε πρώτη φάση τα πράγματα θα περνούν από τα χέρια του Γιώργου Λεριώτη, ο οποίος ήταν ο βασικός χορηγός της λαμπρής πορείας του Ελληνικού την τελευταία διετία και θα αναλάβει να «τρέξει» το νέο πρότζεκτ. Έτσι, εκείνος φαίνεται πως θα κινεί τα νήματα, πάντα φυσικά υπό την αιγίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Αργά ή γρήγορα και το κομμάτι της διοίκησης του σωματείου θα περάσει στον Ερασιτέχνη.

Παράλληλα, οι πληροφορίες του sdna.gr αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα έχει ως έδρα είτε το γήπεδο της Δραπετσώνας, είτε εκείνο του Κερατσινίου. Μάλιστα, το δεύτερο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες μπάσκετ.

Η νέα σελίδα στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έχει πλέον γυρίσει και σύντομα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, η οποία θα γίνει μέσα στην εβδομάδα. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες.

Φυσικά, στόχος της νέας αυτής ομάδας θα είναι η κορυφή στην ελληνική πραγματικότητα. Άλλωστε, το Ελληνικό είχε ήδη το μεγαλύτερο μπάτζετ στην Α1 Γυναικών και υπάρχουν σκέψεις για μερικές... πινελιές που θα δώσουν νέο αέρα στην ομάδα.

Έτσι, οι «αιώνιες μάχες» μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού θα υπάρχουν πλέον και στο γυναικείο μπάσκετ. Θυμίζουμε πως το «τριφύλλι» είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα πριν από δυο χρόνια, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η κυριαρχία του Ελληνικού. Το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού αθλητισμού θα γίνεται πλέον σε άλλο ένα άθλημα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια